Apex™ voor handafwas

Ecolab’s vaatwasoplossingen zorgen voor brandschoon servies, glaswerk en bestek zodat u een positieve indruk maakt op uw gasten en ze terug blijven komen. Uw Ecolab-vertegenwoordiger werkt nauw met u samen zodat u de juiste producten, vloeibaar of in vaste vorm, kunt kiezen die passen bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Meer controle eenvoudiger gemaakt

Het Apex-programma voor hoogwaardige handafwasproducten bestaat uit:

Schoonmaakmiddelen voor handmatig reinigen
Voorwekers voor bestek
Inwekers voor potten en pannen

Productkenmerk:

Apex Manual Detergent

Met Ecolab's vaatwasmiddel voor handmatig reinigen in vaste vorm is het nu makkelijker dan ooit om de kosten voor de vaatwas in de hand te houden en tegelijkertijd prestaties te maximaliseren. De samenstelling van 1 kg chemicaliën in vaste vorm is speciaal ontwikkeld om de meest hardnekkige voedselresten te verwijderen en tegelijkertijd uw vaatwasproces zo efficiënt mogelijk te maken.

Ecolab's schoonmaakmiddel voor handmatig reinigen in vaste vorm met stevige verplaatsbare dispenser geeft u een glanzend resultaat met minimale verspilling. Binnen enkele seconden klaar voor gebruik zodat u elke keer de juiste oplossing heeft voor uw wasbak.

Downloads

Uw succes wordt bepaald door tevreden klanten en het beheersen van risico's. Ecolab is toonaangevend in de foodservicesector en biedt diensten en oplossingen die u helpen een eetervaring te creëren die niet snel wordt vergeten. Voor meer informatie over ons Apex-product of foodservicegamma kunt u hieronder de brochure downloaden.
Ecolab Healthcare mailing list registration

Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.