1. Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Apex voor handafwas

Apex™ voor handafwas

Ecolab’s vaatwasoplossingen zorgen voor brandschoon servies, glaswerk en bestek zodat u een positieve indruk maakt op uw gasten en ze terug blijven komen. Uw Ecolab-vertegenwoordiger werkt nauw met u samen zodat u de juiste producten, vloeibaar of in vaste vorm, kunt kiezen die passen bij de specifieke behoeften van uw bedrijf.

An image of an employee washing dishes.
Meer controle eenvoudiger gemaakt

Het Apex-programma voor hoogwaardige handafwasproducten bestaat uit:

Schoonmaakmiddelen voor handmatig reinigen
Broad Range Sanitizers
Voorwekers voor bestek
Inwekers voor potten en pannen

3-Compartment Sink

Productkenmerk:
Apex™ Manual Detergent
Uw succes wordt bepaald door tevreden klanten en het beheersen van risico's. Ecolab is toonaangevend in de foodservicesector en biedt diensten en oplossingen die u helpen een eetervaring te creëren die niet snel wordt vergeten. 

Voorweekproducten

Apex™ Presoak

With a unique combination of alkalinity and surfactants, it loosens soils and emulsifies grease, and its patented dual-enzyme formula thoroughly removes tough, dried- or baked-on protein and starch soils.

Apex™ Pot and Pan Soak

Features an alkaline formula that removes stubborn, baked-on soils. It's formulated to be safe on hands while effectively removing blackened carbonized build-up and adding metal protection to prolong the life of pots and pans.

Sanitizers

Productkenmerk:
Apex™ Solid Quat Broad Range Sanitizer 

Proper use helps prevent the transmission of germs from counter and table tops to guests and employees.

An image of an Apex2 controller with clean glassware in background.
Apex™ Overview Brochure

Learn how you can have more control over your warewashing program with Ecolab's Apex™ program.

Foodservice Program Brochure
Uw succes wordt bepaald door tevreden klanten en het beheersen van risico's. Ecolab is toonaangevend in de foodservicesector en biedt diensten en oplossingen die u helpen een eetervaring te creëren die niet snel wordt vergeten.
Downloadbare brochures
Uw succes wordt bepaald door tevreden klanten en het beheersen van risico's. Ecolab is toonaangevend in de foodservicesector en biedt diensten en oplossingen die u helpen een eetervaring te creëren die niet snel wordt vergeten. Voor meer informatie over ons Apex-product of foodservicegamma kunt u hieronder de brochure downloaden.
Ecolab Servicekonzept
Our Service Concept

Our service concept includes a 360° approach consisting of innovative technology, service, training and information.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor onze mailinglijst en blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, onderzoeken, belangrijke tips, evenementen en diensten om u te helpen uw omgeving schoon en veilig te houden, efficiënt te werken en uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.