Ecolab en EHL Alliance smeden een partnerschap om de toekomst van gastvrijheid vorm te geven

Een engagement voor onderwijs en innovatie

06 december 2023
Company Members signing the partnership

Lausanne, Zwitserland - [06 december 2023] - Ecolab, een mondiale leider op het gebied van duurzaamheid die oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie aanbiedt, heeft vandaag een investering aangekondigd in het talent en de toekomst van de horecabranche. Voortbouwend op 100 jaar ervaring in het ondersteunen van de branche, bundelt Ecolab de krachten met branche-icoon EHL Hospitality Business School om de toekomst van de sector vorm te geven. EHL, opgericht in 1893 als 's werelds eerste hotelschool, is een pionier op het gebied van horecamanagement-onderwijs en staat regelmatig op de eerste plaats in de lijst beste universiteiten ter wereld voor horecamanagementstudies. Met campussen in Zwitserland en Singapore biedt EHL een breed scala aan programma's, van leerlingplaatsen tot masteropleidingen en ook beroeps- en managementeducatie, ontworpen om studenten voor te bereiden op een succesvolle carrière in de horeca.

 

Deze samenwerking markeert het begin van een vijfjarige overeenkomst tussen Ecolab en EHL Alliance, EHL's exclusieve wereldwijde netwerk van partnerbedrijven, om de ontwikkeling van toekomstige leiders in de horeca te ondersteunen en de sector vooruit te helpen door middel van innovatie. Ecolab, dat fundamenteel deel uitmaakt van de horecasector en de grootste horecamerken ter wereld tot zijn klanten mag rekenen, zal EHL toegang bieden tot zijn toonaangevende sectorexpertise en -middelen. Dit omvat mogelijkheden voor studenten om praktijkervaring op te doen via stages en projecten, en biedt toegang tot de nieuwste op de horeca gerichte technologieën en oplossingen van Ecolab.

 

"Het verheugt ons te gaan samenwerken met EHL Hospitality Business School om de toekomst van gastvrijheid vorm te geven en onze expertise in te brengen bij EHL Alliance, een fantastisch netwerk van marktleiders", aldus Soraya Hlila, Senior Vice President en General Manager van Institutional Europe, Ecolab. "Ecolab zet zich in om de ontwikkeling van toekomstige leiders in de horeca te ondersteunen en de sector vooruit te helpen door middel van innovatie", is de aanvulling van Lukas Frommenwiler, Global Corporate Account Manager en Country Manager Zwitserland, Ecolab.

 

"We zijn blij Ecolab te mogen verwelkomen als strategische partner van EHL Alliance", zei Valérie De Corte, Global Alliance & Partnership Director bij EHL. "Ecolab onderscheidt zich als een prominente wereldspeler in de horecasector en we voorzien dat deze samenwerking aanzienlijke voordelen gaat opleveren voor onze studenten en docenten als bijdrage aan onze voortdurende inzet om eersteklas onderwijs in hospitalitymanagement te leveren."

General images of EHL Group taken from the websiteOver Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), een vertrouwde partner voor miljoenen klanten, is wereldwijd leidend in duurzaamheid en biedt oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen. Met een jaaromzet van $ 14 miljard en 47.000 medewerkers levert Ecolab uitgebreide oplossingen voor de voedsel-, gezondheidszorg-, biowetenschappen-, horeca- en industriële markten in meer dan 170 landen. De oplossingen van Ecolab helpen klanten duurzaamheid en uitmuntenden bedrijfsvoering te bereiken. Meer informatie vindt u op ecolab.com

 

Over EHL Group

EHL Group is de wereldwijde referentie op het gebied van onderwijs, innovatie en advies voor de horeca- en dienstensector. 

Met expertise die teruggaat tot 1893 biedt EHL Group nu een breed scala aan toonaangevende onderwijsprogramma's, van leerlingplaatsen tot masteropleidingen en ook beroeps- en managementeducatie, op drie campussen in Zwitserland en Singapore. EHL Group biedt ook advies- en certificeringsdiensten aan bedrijven en leercentra over de hele wereld. 

Trouw aan haar waarden en toegewijd aan het bouwen van een duurzame wereld, heeft de EHL Group tot doel om onderwijs, diensten en werkomgevingen te bieden die mensgericht zijn en open staan voor de wereld. 

EHL Group is eigenaar van EHL Alliance, bouwend aan een wereldwijd professioneel netwerk dat leiders uit de sector en academische wereld samenbrengt om best practices en middelen te delen voor de nieuwste trends, evenementen en innovaties met betrekking tot de horecasector. www.ehlgroup.com

 

Contact

Ecolab | Kate Askew |VP Communications & Change Leadership | media.relations@ecolab.com | +41 78 655 30 05
EHL Group | Lucile Muller | External Communications Senior Manager communication@ehl.ch | +41 21 785 14 25
 

Aanverwant nieuws