Ecolab ERG's erkend met twee Diversity Impact Awards tijdens de conferentie Talent Dimensions Global ERG Network 2023

20 oktober 2023
Ecolab associates accepting the Talent Dimension’s 2023 Diversity Impact Award for Top 10 of enterprise-wide ERG programs and Top 25 individual ERG.

De ERG-programma's van Ecolab zijn geplaatst in de Top 10 van zakelijke ERG's, en Ecolabs Pride ERG werd erkend als een Top 25 Individual ERG tijdens de 2023 Diversity Impact Awards-ceremonie van de Global ERG Netwerk-conferentie in Washington, D.C. De erkenning eert het werk dat medewerkers van Ecolab verzetten om een diverse en inclusieve werkplek te creëren.   

'Ik ben ongelooflijk trots op onze werknemersgroepen en het belangrijke werk dat ze hebben verricht terwijl we voortbouwen aan een cultuur van verbondenheid bij Ecolab', zegt Laurie Marsh, executive vice president van Human Resources en wereldwijd executive sponsor van Ecolab's Pride ERG. 'Onze uiteenlopende perspectieven blijven onze grootste kracht en stimuleren innovatie en groei voor ons bedrijf en onze ERG's zorgen ervoor dat elke stem wordt gehoord.' 

Om erkend te worden met een Top 10- of Top 25-onderscheiding, moeten ERG's uitmuntende bijdragen en prestaties laten zien op het gebied van toonaangevende praktijk voor diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit binnen hun organisatie. Kandidaten voor de 2023 Diversity Impact Awards werden gekozen op basis van zes impactparameters, waaronder:

  • Aantoonbare resultaten op het gebied van organisatorische impact
  • Aantoonbare resultaten op het gebied van talentmanagement
  • Aantoonbare resultaten die een inclusieve cultuur ondersteunen
  • Aantoonbare betrokkenheid van het management
  • Meting en verantwoording
  • Communicatie en educatie

Ecolabs Pride ERG, een ondersteunend netwerk voor LGBTQ+-werknemers en bondgenoten, heeft tot doel de zichtbaarheid voor haar leden te vergroten en een gevoel van Pride in heel Ecolab te bevorderen. Pride werkt samen met management en medewerkers om initiatieven te creëren die de LGBTQ+-gemeenschap ondersteunen.

Pride bepleitte en leidde bijvoorbeeld het initiatief om het aantal genderinclusieve badkamers in de bedrijfskantoren van Ecolab te vergroten. Er zijn nu zeven badkamers voor alle geslachten op het hoofdkantoor van Ecolab, waardoor de veiligheid en het gevoel van inclusiviteit onder de werknemers wordt vergroot. In samenwerking met Benefits-, DE&I- en communicatieteams heeft Pride ook een LGBTQ+ Benefits Guide ontwikkeld, een informatiebron met interne voordelen die werknemers binnen de LGBTQ+-gemeenschap waarschijnlijk zullen helpen.  

Meer dan 7.000 werknemers zijn betrokken bij de 11 door werknemers geïnitieerde en geleide groepen van Ecolab, die unieke culturen, ervaringen en achtergronden in 72 landen vertegenwoordigen. 

Talent Dimensions is een van de vele instellingen die Ecolab hebben erkend vanwege voortgang en belangenbehartiging op gebied van DE&I. Andere onderscheidingen zijn onder meer de benoeming tot een van de Top 50 bedrijven om voor te werken door DiversityInc., de ranking op de Gender Equality Index van Bloomberg, en de benoeming tot een topbedrijf om voor te werken door de Human Rights Campaign. 

De afgelopen jaren heeft Ecolab initiatieven en groeimogelijkheden voor DE&I uitgebreid, waaronder een toename van diverse aanwervingen in posities op uitvoerend en managementniveau. De ERG's van Ecolab hebben een belangrijke rol gespeeld in deze vooruitgang en zullen dat de komende jaren blijven doen. 

'Ik heb het voorrecht gehad om uit de eerste hand te zien hoe ERG's onze organisatie en haar ontwikkeling hebben gevormd', zegt Dexter Davis, vice-president van Global Diversity Equity & Inclusion bij Ecolab. 'Deze erkenning is een bewijs van hun harde werk en voortdurende toewijding aan het creëren van een meer diverse en inclusieve werkplek en wereld.' 


Over Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), een vertrouwde partner voor miljoenen klanten, is wereldwijd leidend in duurzaamheid en biedt oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen. Het op een eeuw aan innovatie voortbouwend Ecolab heeft een jaarlijkse omzet van 14 miljard dollar, meer dan 47.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ecolab levert uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en service van wereldklasse ter verbetering van voedselveiligheid, behoud van schone en veilige omgevingen en optimalisatie van water- en energieverbruik. Met innovatieve oplossingen verbetert Ecolab de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten in de sectoren voeding, gezondheidszorg, levenswetenschappen, horeca en industrie. www.ecolab.com

Volg ons op LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc en Facebook @Ecolab.

 


Aanverwant nieuws