Ecolab is voor het negende opeenvolgende jaar uitgeroepen tot een van 's werelds meest bewonderde bedrijven

Fortune plaatst het bedrijf op nummer één in de sector chemie

01 februari 2023
Ecolab associates at a Lab testing

Twee Ecolab-medewerkers die een test uitvoeren in een laboratorium.

ST. PAUL, Minnesota, VS - 1 februari 2023 - Ecolab Inc., mondiaal leidend in duurzaamheid en leverancier van oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie waarmee mensen en van levensbelang zijnde hulpbronnen worden beschermd, is door het tijdschrift Fortune voor het negende opeenvolgende jaar uitgeroepen tot een van de meest bewonderde bedrijven ter wereld. Ecolab werd op nummer één geplaatst in de sector chemie in de lijst voor 2023. 

De erkenning Meest bewonderde bedrijf ter wereld wordt door Fortune toegekend op basis van negen aan bedrijfsreputatie gerelateerde criteria, van investeringswaarde, bestuurlijke kwaliteit en producten tot maatschappelijke verantwoordelijkheid en het vermogen om talent aan te trekken. Binnen de chemische sector behaalde Ecolab de eerste plaats op meerdere gebieden, waaronder maatschappelijke verantwoordelijkheid, bestuurlijke kwaliteit, lange-termijninvesteringswaarde en vorige plaats binnen de sector."

Om de hoogst aangeschreven bedrijven in 52 sectoren te bepalen, vroegen Fortune en partner Korn Ferry om het oordeel van executives, directeuren en analisten over ondernemingen in hun eigen sector. Er werden in totaal 645 bedrijven uit 27 landen beoordeeld. Ga voor meer informatie over de lijst van meest bewonderde bedrijven ter wereld voor 2023 naar Fortune.com.

Aanverwant nieuws