Ecolab draagt in 2022 83 miljoen dollar bij aan het versterken van gemeenschappen

13 februari 2023
A group of Ecolab’s volunteers on a beach

Een groep Ecolab-vrijwilligers op een strand.

 ST. PAUL, Minnesota, VS - 13 feb. 2023 - In 2022 heeft Ecolab Inc., de wereldwijde marktleider in oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie, 83 miljoen dollar aan hulp verstrekt in de vorm van productdonaties, toelagen en vrijwilligerswerk van medewerkers.

'Al 100 jaar helpt Ecolab de wereld schoner, veiliger en gezonder te maken', aldus Kris Taylor, vice president van Global Community Impact en president, Ecolab Foundation. "We treden ook al heel lang op als leiders in onze gemeenschappen door onze buren te ondersteunen met voedselveiligheid, watergebruik te optimaliseren en levensnoodzakelijke hulpbronnen te beschermen." 

Ecolab en toelagen van de Ecolab Foundation
Al meer dan 35 jaar ondersteunt de Ecolab Foundation de gemeenschappen waar Ecolab-medewerkers wonen en werken. In 2022 werden door Ecolab en de Ecolab Foundation toelagen van meer dan 6 miljoen dollar verstrekt ter ondersteuning van het werk van organisaties die aansluiten bij onze focusgebieden: jeugd en onderwijs, burger- en gemeenschapsontwikkeling, kunst en cultuur, en milieu en natuurbehoud. Bijna 5 miljoen dollar van de totale financiering is aangewend ter ondersteuning van organisaties die aansluiten bij onze ESG-doelstellingen. Deze organisaties ontvingen middelen en ondersteuning ter vermindering van de risicofactoren voor jongeren en anderen met noden in onze gemeenschappen.  

Productdonaties
In samenwerking met World Emergency Relief, een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd samen met lokale organisaties actief honger, armoede en misbruik bestrijdt, heeft Ecolab wereldwijd meer dan 72 miljoen dollar aan reinigings-, ontsmettings- en volksgezondheidsproducten verspreid om hulpbehoevende gemeenschappen te helpen. 

"De impact die Ecolab de afgelopen 25 jaar op onze programma's heeft gehad, laat zien hoe de synergie van samenwerkingen tussen bedrijven en hulporganisaties voor alle partijen een exponentieel effect heeft op de positieve resultaten. De unieke sterke punten van elke entiteit dragen bij aan het algemeen belang van mensen in nood."

Kristy Scott

Chief Executive Officer, World Emergency Relief


Giften van en vrijwilligerswerk door medewerkers

De medewerkers van Ecolab belichamen ons doel om de wereld schoner, veiliger en gezonder te maken door onze gemeenschappen te ondersteunen met vrijwilligerswerk en individuele donaties. In 2022 doneerden onze medewerkers meer dan 2,6 miljoen dollar via het Ecolab Community Giving Program. De wereldwijde betrokkenheid van werknemers door middel van donaties en vrijwilligerswerk, naast een gelijkwaardige bijdrage van de Ecolab Foundation, bedroeg in totaal 3,8 miljoen dollar ter ondersteuning van 2.338 unieke wereldwijde hulporganisaties.

We zijn trots op de inzet die onze medewerkers tonen om onze gemeenschappen niet alleen schoner en gezonder te maken, maar ook een betere plek voor wonen en werken.
 
*Berekend op basis van gemiddelde waarden bepaald door Independent Sector

Ga voor meer informatie over de Ecolab Foundation en haar aandachtsgebieden naar de pagina van Ecolab's gemeenschapsbetrokkenheid

 

Over Ecolab

Ecolab (NYSE:ECL), een betrouwbare partner op bijna drie miljoen klantlocaties, is wereldwijde marktleider op het gebied van duurzaamheid en biedt oplossingen en diensten op het gebied van water, hygiëne en infectiepreventie die mensen en de levensnoodzakelijke hulpbronnen beschermen. Het op een eeuw aan innovatie voortbouwend Ecolab heeft een jaarlijkse omzet van 13 miljard dollar, meer dan 47.000 medewerkers en activiteiten in meer dan 170 landen over de hele wereld. Ecolab levert uitgebreide, op wetenschap gebaseerde oplossingen, gegevensgestuurde inzichten en service van wereldklasse ter verbetering van voedselveiligheid, behoud van schone en veilige omgevingen en optimalisatie van water- en energieverbruik. Met innovatieve oplossingen verbetert Ecolab de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten in de sectoren voeding, gezondheidszorg, levenswetenschappen, horeca en industrie. www.ecolab.com

 

Volg ons op LinkedIn @Ecolab, Twitter @Ecolab, Instagram @Ecolab_Inc en Facebook @Ecolab.

###

Contact:

MediaRelations@ecolab.com 

(ECL-C)

 

 

Aanverwant nieuws