Ecolab is in Nederland verkozen tot 'Voorkeurspartner' voor reinigingsbeheer

16 juli 2020

 

Lezers van Service Management hebben Ecolab verkozen tot op een na beste 'Voorkeurspartner' en meest vertrouwde partner om zaken mee te doen


In een jaarlijks onderzoek binnen de branche uitgevoerd door Service Management in Nederland werd Ecolab verkozen tot 'Voorkeurspartner' voor reinigingsbeheer. Het bedrijf werd aangewezen als de op een na meest vertrouwde partner om zaken mee te doen binnen de zorgvoorzieningensector.


De prijs werd toegekend dankzij de uitgebrachte stemmen door de 14.000 lezers van het blad Service Management. Country manager van Ecolab in Nederland, Johannes Stalenburg, voelde zich vereerd door deze erkenning vanuit de markt en hij praat in meer detail over het doel van Ecolab en de toezegging van het bedrijf om klanten te helpen bij het verbeteren van de operationele efficiëntie om water en energie te besparen voor blijvende meerwaarde.


Lees hier het volledige artikel: https://partnerofchoice.magzmaker.com/service_management/ecolab


 

Aanverwant nieuws