ECOLAB EN GREEN KEY WERKEN SAMEN OM DE DUURZAAMHEID TE VERBETEREN BIJ HOTELS EN RESTAURANTS IN EUROPA

Deze samenwerking zal de duurzaamheid in de horeca stimuleren door het bieden van duurzame en efficiënte hygiëneoplossingen aan leden

02 december 2019
Uit een wereldwijd onderzoek uitgevoerd door reisorganisatie TUI Group bleek dat 66% van de reizigers verwacht dat de reisbranche een duurzamere beleving ontwikkelt en bevordert.

Iedere dag werkt Ecolab overal ter wereld samen met klanten om meer te doen met minder. Dit door innovatieve oplossingen te gebruiken die de bedrijfsresultaten verbeteren en tegelijkertijd cruciale hulpbronnen beschermen. De samenwerking met Green Key zal het gebruik van duurzame oplossingen bij hotels en restaurants in heel Europa stimuleren om te voldoen aan de verwachtingen van klanten en om een Green Key-certificaat te verkrijgen en behouden.

"We voorzien klanten van oplossingen en diensten die hen helpen schoon en veilig te werken en hen in staat stellen operationele én duurzaamheidsdoelstellingen te behalen", aldus Maarten Potjer, Vice President en General Manager van de divisie Institutional Business bij Ecolab in Europa. "Via deze samenwerking met Green Key kunnen we horecabedrijven helpen aan de toenemende duurzaamheidsverwachtingen van klanten te voldoen en Green Key-certificering te behalen."

"Door nauw samen te werken met markleiders en milieubewuste organisaties zoals Ecolab creëren we een voor alle partijen gunstige situatie die ons helpt ons bereik te vergroten terwijl onze partners kunnen laten zien welk belang zij hechten aan het oplossen van milieuproblemen", legde Finn Bolding Thomsen, international director bij Green Key, uit.

Ga voor meer informatie over de wijze waarop Ecolab zich inzet voor duurzaamheid naar www.ecolab.com/sustainability/product-responsibility.

###

Over Ecolab
Ecolab Inc. is op bijna drie miljoen klantlocaties een vertrouwde partner en is wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en energietechnologieën en -diensten die mensen en cruciale hulpbronnen beschermen. Met een jaaromzet van 15 miljard en 49.000 medewerkers, biedt Ecolab uitgebreide oplossingen en diensten op locatie om veilig voedsel te promoten, omgevingen schoon te houden, het water- en energieverbruik te optimaliseren en de operationele efficiëntie te verbeteren voor klanten in de voedsel-, gezondheids-, energie-, horeca- en industriële markten in meer dan 170 landen wereldwijd. www.ecolab.com

Volg ons op Twitter @ecolab, Facebook via facebook.com/ecolab, LinkedIn via Ecolab of Instagram via Ecolab Inc.


Contactpersoon bij Ecolab:
Laetitia Tettamanti
laetitia.tettamanti@ecolab.com


Over Green Key
De Green Key-award is de toonaangevende standaard voor excellence op het gebied van milieuverantwoordelijkheid en duurzaam ondernemen binnen de toeristische sector.

Dit prestigieuze ecolabel is een verbintenis van de bedrijven dat hun gebouwen voldoen aan de strenge criteria van de Foundation for Environmental Education. Een Green Key staat voor de belofte aan haar gasten dat zij door te kiezen voor een verblijf bij het Green Key etablissement, een bijdrage leveren aan het maken van een verschil op milieugebied. De hoge milieunormen die van deze bedrijven worden verwacht, worden in stand gehouden door middel van strenge documentatie en frequente audits. Hotels, hostels, kleine accommodaties, campings, vakantieparken, vergadercentra, restaurants en attracties kunnen in aanmerking komen voor een Green Key-certificaat.


Contactpersoon bij Green Key:
Finn Bolding Thomsen
finn@fee.global

 

 

Aanverwant nieuws