Ecolab Global Business Services Budapest

Boedapest, Hongarije

Global Business Services is een center of excellence voor Order-to-Cash en Procure-to-Pay-services voor Ecolab en onze hoofdmissie is dat we het gemakkelijker maken voor onze klanten om zaken met ons te doen. GBS werd opgericht in 2006 en telt nu meer dan 300 medewerkers. We zijn trots op het feit dat we onze interne en externe klanten veel toegevoegde waarde bieden.

Hello from Budapest

Neem contact met ons op

Ecolab Global Business Services Budapest
Váci Greens Office
1138 Budapest, Bence utca 1
HONGARIJE

Telefooncentrale
Tel: +36 1 880 5610

Nalco Central & Eastern Europe - klantenservice
Tel: +36 1 880 5771 | Fax: +36 1 880 5710 | E-mail: custserv.eu@nalco.com

Nalco Hungary - Klantenservice
Tel: +36 1 880 5700 | Fax: +36 1 880 5710 | E-mail: custserv.hungary@nalco.com

Budapest Hungary Office Building
Budapest Hungary Office Reception Desk

Ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich dicht bij het centrum van Boedapest en biedt een professionele en vriendelijke werkomgeving waar persoonlijke groei, ontwikkeling en kansen worden gestimuleerd.

Our Culture in Budapest

Onze cultuur

Wat wij doen is belangrijk. Onze diensten, onze oplossingen en onze mensen zijn belangrijk. We zijn een echt internationale locatie. Als u bij Ecolab in dienst treedt bieden we u carrièremogelijkheden met een duidelijk carrièrepad waardoor het centrum duurzaam kan groeien. We bieden verschillende opleidingen om u de tools te geven uw eigen toekomst vorm te geven!

Your Budapest Opportunities

Uw mogelijkheden

Werken bij Ecolab biedt veel meer dan alleen de kans een verschil te maken. Het gaat er ook om dat u deel uitmaakt van een team dat resultaten behaalt, plezier heeft en grote positieve bijdragen levert aan het leven van anderen. Bovendien wordt u beloond met een heel interessante kans om te groeien en ontwikkelen bij een organisatie die wereldwijd toonaangevend is. U krijgt een volledige opleiding, zodat u al snel een echte expert wordt in wat u doet, en uw eigen carrière bij Ecolab kunt vormgeven. Naast ons concurrende salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket is er ook professioneel onderwijs mogelijk, inclusief taalcursussen.

Houd contact

Meld u aan voor het talentennetwerk van Ecolab voor de laatste Ecolab-nieuwsupdates en -vacatures bij u in de buurt.

 

Terug naar alle locaties