Waterbeheer transformeren met digitale oplossingen

Microsoft Virtual Events Powered by Teams

De ontwikkelingen binnen de sector volgen elkaar in snel tempo op en digitale transformatie speelt een cruciale rol in het optimaliseren van waterbeheerpraktijen. Deze groei wordt aangedreven door een steeds grotere toepassing van digitale technologieën en de noodzaak om water te besparen. 

Bij Nalco Water lopen wij voorop in deze digitale transformatie door het ontwikkelen van innovatieve digitale oplossingen die onze klanten helpen om hun waterverbruik en bedrijfskosten te optimaliseren en hun duurzaamheidspraktijken te versterken. Onze systematische aanpak van waterbeheer richt zich op het besparen, hergebruiken en recyclen van water. Hierdoor wordt er niet alleen op deze waardevolle hulpbron bespaard, maar wordt ook de impact op het milieu verkleind.

Meld u aan voor deze webinar waarin onze experts de nieuwste innovaties van Nalco Water zullen bespreken en zullen ingaan op hoe onze digitale aanpak uw waterbeheerpraktijken kan verbeteren. Klik hier om u aan te melden.

Klik hier om u aan te melden. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging via e-mail met daarin aanwijzingen voor hoe u deelneemt aan het event.

Wij kijken uit naar uw deelname en beantwoorden dan graag uw eventuele vragen.


FPO 550x310
Associates speaking at a panel of a webinar