2023 Hannover Messe

Digital Factory Fair (hal 17) - In de stand van Microsoft

LOCATIE: Deutsche Messe - Hannover, Duitsland

17 april - 21 april 2023. Bezoek Ecolab tijdens de Hannover Messe en bekijk hoe we samen met Microsoft duurzaamheid stimuleren via de kracht van water. Tijdens het evenement zullen we tonen hoe onze oplossingen vitale hulpbronnen voor onze klanten en het klimaat beschermen door integratie van verbindingen in de chemie, wereldwijde expertise en digitale innovatie. Van plan om aanwezig te zijn of woont u in de omgeving? Klik hieronder om een gratis evenementticket te claimen en u aan te melden. 

2023 Hannover Messe

Met het ECOLAB3D™ Digital Intelligence-platform

ECOLAB3D is een multidimensionaal, veilig cloudgebaseerd platform dat gegevens van verschillende verbonden intelligence-systemen host en in context plaatst. Met behulp van geavanceerde algoritmen voor het genereren van analyses en creëren van bruikbare inzichten helpen de digitale diensten van ECOLAB3D klanten om operationele uitdagingen aan te gaan, zodat ze een balans kunnen vinden tussen prestatie-, bedrijfs- en duurzaamheidsdoelen.


Andere programma's

ECOLAB_3222019_POWERPLANT_0068.tif

3D TRASAR™-technologie

3D TRASAR-technologie biedt geavanceerd waterprestatiebeheer via een gekoppeld systeem van verbindingen in de chemie en slimme technologie voor allerlei sectoren wereldwijd.

A picture of the Ecolab Global Intelligence Center (EGIC) in Pune, India

Ecolab Global Intelligence Center

Het Ecolab Global Intelligence Center is een wereldwijd netwerk van experts die onze klanten helpen bij het navigeren door een overvloed aan gegevens, zodat ze snel kunnen reageren op essentiële informatie.


In het nieuws

people, industrial, worker

Ecolab gaat met Microsoft oplossingen voor duurzaamheid en slim waterbeheer demonstreren tijdens de Hannover Messe 2023

digital, water, ocean

Ecolab verlengt samenwerking met Microsoft om de zichtbaarheid van watergegevens te helpen verbeteren

Meer geplande evenementen

Er zijn geen andere geplande evenementen gevonden.