Benut uw stoomsysteem optimaal om energie te besparen

Stoom is een van de meest gebruikte grondstoffen voor het transporteren van warmte-energie in verschillende industrieën, zoals de levensmiddelen- en drankenindustrie, de automobielindustrie, de farmaceutische industrie en nog veel meer. Stoomsystemen zijn cruciaal voor industriële bedrijfsactiviteiten en behoren tot de grootste energieverbruikers in een fabriek. Door de huidige energieprijzen, volatiliteit en onvoorspelbaarheid is energie-optimalisering een topprioriteit geworden. Meld u aan voor deze webinar waarin u informatie krijgt over praktische manieren om de energie-efficiëntie in industriële stoomsystemen te verbeteren en mogelijk besparingen tot 40% te realiseren. 

 

Klik hier om u aan te melden. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld ontvangt u een bevestiging via e-mail met daarin aanwijzingen voor hoe u deelneemt aan het event.

Wij kijken uit naar uw deelname en beantwoorden dan graag uw eventuele vragen.

An image of boilers for the relevant webinar
An image of Gerhard Bingel

Spreker: Gerhard Bingel

Gerhard Bingel is senior chemical and technology consultant engineer aan het Technical Institute for Chemical Engineering and Technology in Wenen. Hij heeft meer dan 38 jaar professionele ervaring op het gebied van koeling en stoomopwekking in voorzieningen in verschillende industrieën zoals chemie, voedsel en dranken, productie en stadskoeling. Als zodanig legt Gerhard de nadruk op totale minimalisering van het watergebruik, hergebruik en waterrecycling, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid van systemen en procesefficiëntie.  Gerhard is lid van de IDEA - International District Energy Association, ASHRAE en PCE-Professional Chartered Engineers UAE. Hij heeft internationale ervaring opgedaan in Midden-, Oost- en West-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.


Lees over relevante onderwerpen 

Ketelwaterbehandeling 

Met meer dan 85 jaar uiteenlopende ervaring in de industrie, richten wij ons nog steeds op de ontwikkeling van innovatieve ketelwaterbehandelingstechnologieën. Chemische ketelwaterbehandeling in combinatie met 3D TRASAR-technologie biedt een uitgebreide oplossing voor ketelwaterbehandeling die kalkaanslag en corrosie van het ketelsysteem tegengaat...

3dtrasarboilers

3D TRASAR™-technologie voor ketels

Aangezien veranderende omstandigheden verschillende delen van het ketelsysteem beïnvloeden... vaak zeer snel... is 3D TRASAR Boiler Technology uw meest effectieve verdediging. Nalco zal een volledige audit van uw ketelinstallaties uitvoeren om te begrijpen waar de lacunes zitten en aanbevelingen te doen die specifiek zijn voor uw operationele doelstellingen.

shutterstock_123580039-1_cooling_tower.jpg

Informatie over waterkwaliteit en bewaking op afstand

Monitoring van de waterbehandeling is een essentieel onderdeel van uw activiteiten. Met de Water Quality Intelligence van Ecolab, mogelijk gemaakt door ECOLAB3D, heeft u toegang tot cruciale informatie op locatie-, bedrijfsmiddel- of ondernemingsniveau. Onze geavanceerde industriële waterbehandelingstechnologie helpt problemen met de waterkwaliteit en slecht presterende bedrijfsmiddelen te identificeren en aan te pakken, zodat u snel actie kunt ondernemen om water, energie en kosten te besparen.

Meer geplande evenementen

Er zijn geen andere geplande evenementen gevonden.