EMS World Expo

Altijd klaar voor verandering. Altijd voorbereid.

LOCATIE: Georgia World Congress Center, stand 629

Net als u past EMS World Expo zich voortdurend aan om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent op uw werk. U kunt altijd op EMS World Expo rekenen om u te voorzien van de innovatieve training die u nodig hebt om op uw best te zijn, ongeacht de invulling. Bezoek Ecolab bij stand 629 tijdens EMS World in Atlanta en bekijk het Bioquell BQ-EMS ambulancedecontaminatiesysteem van dichtbij tijdens het grootste EMS-gerelateerde evenement ter wereld.

 

EMS Logo: EMS professionals are always adapting to meet the needs of their patients

Altijd klaar voor verandering. Altijd voorbereid.

EMS-professionals passen zich altijd aan om aan de behoeften van hun patiënten te voldoen, van een pandemie tot een natuurramp en alles daartussenin. Net als u past EMS World Expo zich voortdurend aan om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent op uw werk. U kunt altijd op EMS World Expo rekenen om u te voorzien van de innovatieve training die u nodig hebt om op uw best te zijn, ongeacht de invulling.

Bezoek ons fysiek of online
EMS World Expo heeft dit jaar voor elk wat wils. Bezoek ons in het Georgia World Congress Center in Atlanta, Georgia (lees wat we doen om het contact zo veilig mogelijk te maken). Of registreer u voor een virtuele conferentiepas en doe overal ter wereld online met ons mee.

Beide opties hebben unieke voordelen en mogelijkheden, en bij beide opties krijgt u de innovatieve educatie en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden die u gewend bent van EMS World Expo.

 

Meer geplande evenementen

Er zijn geen andere geplande evenementen gevonden.