Waarom het er toe doet WANNEER u uw handen wast

PRESENTATOREN: Julie Storr en Claire Kilpatrick

Nog nooit eerder was iets zo gewoons als handen wassen zo belangrijk!

Er is bewijs dat het regelmatig wassen van handen het risico op besmetting met

SARS-CoV-2 met 36% kan verminderen. Meld u aan voor onze gratis webcast en laat u door experts in wereldwijde infectiepreventie informeren waarom het er toe doet WANNEER u uw handen wast en hoe dit uw gezondheid kan beïnvloeden.

 

Webcast teaser for #GlobalHandwashingDay 2020

Maak kennis met de presentatoren

Julie Storr, global health consultant, co-founder and director at S3 Global

Julie Storr

Julie is een wereldwijde consultant op het gebied van gezondheid, medeoprichter van en directeur bij S3 Global. De afgelopen vijftien jaar heeft zij internationaal gewerkt, voornamelijk als expert bij de WGO in de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van wereldwijde verbeteringsprogramma's op het gebied van patiëntveiligheid, kwaliteit en infectiepreventie en -beheersing, met speciale aandacht voor gedragsverandering. 
Claire Kilpatrick, director of S3 Global

Claire Kilpatrick

Claire is directeur bij S3 Global en werkt sinds 2008 op mondiaal, regionaal en nationaal met de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO). Daarvoor hield ze zich vele jaren op nationaal niveau bezig met de volksgezondheid. Ze werkt aan infectiepreventie, water, rioolwaterzuivering en hygiëne en AMR in de gezondheidszorg, inclusief campagnes, de ontwikkeling van advies en implementatiestrategieën en -tools en de ondersteuning van landen. 

Meer geplande evenementen

Er zijn geen andere geplande evenementen gevonden.