Waarom het er toe doet WANNEER u uw handen wast

PRESENTATOREN: Julie Storr en Claire Kilpatrick

On-demand webcast

Er is bewijs dat het regelmatig wassen van handen het risico op besmetting met SARS-CoV-2 met 36% kan verminderen. 

Bekijk hieronder de opname van deze online seminar en laat u door experts in wereldwijde infectiepreventie informeren waarom het ertoe doet WANNEER u uw handen wast en hoe dit uw gezondheid kan beïnvloeden.

On-Demand-Webinar: Why when you clean your hands matters.

Advies van experts in wereldwijde infectiepreventie

"WANNEER u uw handen wast kan van invloed zijn op uw gezondheid"

Bekijk de opname van het evenement dat we organiseerden met experts in wereldwijde infectiepreventie Julie Storr en Clair Kilpatrick. Zij geven inzichten en advies voor het vaststellen van de belangrijkste momenten waarop u uw handen zou moeten wassen. 

Over de presentatoren

Julie Storr, global health consultant, co-founder and director at S3 Global

Julie Storr

Julie is een wereldwijde consultant op het gebied van gezondheid, medeoprichter van en directeur bij S3 Global. De afgelopen vijftien jaar heeft zij internationaal gewerkt, voornamelijk als expert bij de WGO in de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van wereldwijde verbeteringsprogramma's op het gebied van patiëntveiligheid, kwaliteit en infectiepreventie en -beheersing, met speciale aandacht voor gedragsverandering. 
Claire Kilpatrick, director of S3 Global

Claire Kilpatrick

Claire is directeur bij S3 Global en werkt sinds 2008 op mondiaal, regionaal en nationaal met de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO). Daarvoor hield ze zich vele jaren op nationaal niveau bezig met de volksgezondheid. Ze werkt aan infectiepreventie, water, rioolwaterzuivering en hygiëne en AMR in de gezondheidszorg, inclusief campagnes, de ontwikkeling van advies en implementatiestrategieën en -tools en de ondersteuning van landen. 


Ontdek meer over WANNEER en HOE u uw handen moet wassen

HOE u uw handen moet wassen

Er zijn maar 5 stappen voor nodig om goed handen te wassen - dat zijn 30 seconden om de verspreiding van infecties te voorkomen.

Infographic with moments for handwashing

WANNEER u uw handen moet wassen

Net zo belangrijk als hoe u uw handen wast is wanneer u ze wast gedurende de dag.


Uitgelichte webinars op aanvraag

Er zijn geen uitgelichte webinars op aanvraag gevonden.