Basistraining voor wasserijprofessionals (Engels)

PRESENTATOR: Frank Everts

LOCATIE: Ecolab Deutschland GmbH, Monheim am Rhein, Duitsland

Om professionele textielverzorgingsbedrijven te steunen bij de uitdagingen van steeds weer veranderende marktomstandigheden, biedt Ecolab opleidingsmodules voor wasserijprofessionals. De BASIC wasserijtraining (aangeboden in het Engels en Duits) richt zich op professioneel wassen en behandelt onderwerpen als water, hygiëne, wasmachines, textiel, reinigingsmiddelen, hun toepassingen en meer. De modules zijn ontwikkeld om commerciële wasserijprofessionals te voorzien van de onmisbare vaardigheden en sectorkennis en zijn zo ingedeeld dat ze geschikt zijn voor alle ervaringsniveaus.

FPO 550x310

EVENEMENTGEGEVENS

Deze 3-daagse training over professioneel wassen richt zich op de volgende onderwerpen:

• Hygiëne
• Veiligheid
• Detergenten en hun toepassingen
• Water
• Wasmachines
• Textiel
• Wasprocessen
• Doseersystemen
• Omgaan met textielschade
• Water- en energiebeheer
• Informatie over producten en programma's

Er is ruimte voor 8 tot 20 deelnemers. Alle belangrijke onderwerpen voor medewerkers die net beginnen met hun carrière in de wasserij of die al ervaring hebben, worden behandeld.

Het pakket omvat 3 dagen intensieve professionele wasserijtraining, compleet met trainingsmateriaal voor alle vakken, 3 overnachtingen in een middenklassehotel in Monheim am Rhein, inclusief ontbijt en avondactiviteiten.

Prijs: EUR 1395 (excl. btw)

LOCATIEDETAILS

Ecolab Deutschland GmbH Monheim am Rhein (tussen Düsseldorf en Keulen)

Wie aankomt op zondagavond 22 maart: op verzoek kan er in het hotel tussen 7 en 9 uur een licht diner geregeld worden.

 

FPO 550x310

Over de trainer

Frank Everts is bij de textielverzorgingsafdeling van Ecolab begonnen als territoriummanager en is zeer snel tot onderhoudstechnicus gepromoveerd. Hij heeft veel ervaring opgedaan in wasserijen door zij aan zij te werken met wasserijmanagers en -exploitanten. De volgende carrièrestap als manager van technische dienstverlening opende de deuren naar werken met klanten in heel Europa, maar ook in Azië en het Midden-Oosten. Door zijn rijke ervaring in de textielverzorging is Franks trainingsstijl nuchter en zeer praktisch, en geschikt voor alle ervaringsniveaus.

Zijn persoonlijke motto is trouwens: "Als er een probleem is, probeer het dan op te lossen. Als het niet op te lossen valt, maak er dan geen probleem van." Frank gaat regelmatig hardlopen, wat hem veel energie geeft. In de zomer maakt hij in het weekend graag lange fietstochten met vrienden, wat ook erg leuk is. Frank speelt in een lokale sambaband - "de beste en de enige in Dormagen, tussen Düsseldorf en Keulen aan de linkerkant van de Rijn".

Neem rechtstreeks contact op met Frank (frank.everts@ecolab.com) als u individuele trainingsbehoeften hebt.