1. Nalco Water Home
  2. Coronavirus (COVID-19)

Op een veilige manier in een dringende behoefte voorzien
We ondersteunen de eerstelijnsmedewerkers die onze reinigings- en desinfectieoplossingen gebruiken om een goede handhygiëne te handhaven, en oppervlakken, gereedschappen en apparatuur schoon te houden, zodat ze patiënten gezond kunnen houden, voedsel veilig kunnen produceren en bereiden, en kritieke infrastructuur soepel kunnen laten draaien.


Onze medewerkers beschermen
Om onze medewerkers en hun gezinnen te helpen beschermen, hebben we degenen die thuis kunnen werken gevraagd om dit te doen, hebben we aanvullende protocollen voor sociale afstand en reiniging ingevoerd in onze faciliteiten, en hebben we onze medewerkers in het veld voorzien van begeleiding, training en persoonlijke beschermingsmiddelen.


Veilig op locatie werken
Voor medewerkers die op locatie werken om klanten te bedienen die essentiële services bieden, hebben we specifieke protocollen opgesteld om hun veiligheid en de veiligheid van onze klanten te garanderen.

Lees de blog van de CEO van EcolabLees meer over coronavirussen en hoe ze zich verspreiden

_

Hoe kan mijn bedrijf het coronavirus bestrijden?

Werk samen met uw Ecolab-team om te bepalen welke desinfecterende producten, opleidingen en educatiemogelijkheden op het gebied van compliance geschikt zijn voor uw bedrijf. Word geïnformeerd over branchespecifieke expertise, bronnen en informatie, en meld u aan om op de hoogte te blijven van de meest recente informatie over COVID-19.

 

_

_