Deze samenwerking heeft het allemaal

waterdropicon

INZICHT

De toename in online winkels en bezorgservices gecombineerd met de voorkeur van klanten voor verpakkingsmateriaal dat op een etische en verantwoorde manier wordt geproduceerd, is van gote impact geweest op de verpakkingsindustrie. De productie van kwalitatief verpakkingsmateriaal is belangrijker dan ooit, maar fabrikanten moeten tegelijkertijd de ecologische impact verlagen.
ecolabservicetruckicon

INNOVATIE

Om deze beide doelen te bereiken riep een van de grootste papier- en verpakkingsproducenten ter wereld de hulp in van Nalco Water, een Ecolab-bedrijf waar het al langere tijd mee samenwerkt.

Door middel van deskundige service en een focus op proces- en kwaliteitsverbeteringen, heeft Nalco Water een cruciale bijdrage geleverd aan de procesoptimalisaties en duurzaamheidsbesparingen van het bedrijf. Daarbij werd aandacht geschonken aan alles, van de bleek- en waswaterprocessen tot het verlengen van de levensduur van activa en het verhogen van de betrouwbaarheid en kwaliteit.

In 2018 zag Nalco Water een mogelijkheid om het bedrijf te helpen besparen op het waterverbruik van een turbinecondensor in een fabriek in de Verenigde Staten. Deze turbine genereert vrijwel alle elektriciteit die de fabriek verbruikt en vormt een essentieel onderdeel van het totale papierproductieproces. Nalco Water implementeerde 3D TRASAR™ waterbeheertechnologie om de turbinecondensor efficiënter te laten draaien. Dit had een tweevoudige impact: de productie werd geoptimaliseerd en het leidde tot aanzienlijke waterbesparingen. Het resultaat was dat Nalco Water het bedrijf 132 miljoen gallon water per jaar kon helpen besparen.
Bekijk alle verhalen

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.