Westin K ‘anapali Ocean Resort MVW

Bevordering van operationeel succes en duurzaamheidssucces bij Marriott Vacations Worldwide

Totaal gerealiseerde waarde: $ 627.000

Marriott Vacations Worldwide logo

Inzichten

Marriott Vacations Worldwide (MVW) is een toonaangevend internationaal vakantiebedrijf dat vakantie-eigendom, uitwisseling, verhuur en resort- en vastgoedbeheer aanbiedt, naast aanverwante zaken, producten en diensten.  

MVW streeft ernaar de hoogste normen van uitmuntendheid te handhaven in alle aspecten van zijn activiteiten. Dit omvat onder meer het werken aan een positieve impact op de gemeenschappen en resortlocaties waarin het bedrijf actief is, evenals op de veiligheid en productiviteit van hun teamleden.

Maatregelen

Om de impact op het milieu te verkleinen, werkt MVW samen met belanghebbenden aan de verankering van consistente milieu-efficiëntiepraktijken in zijn resorts. Belangrijke aandachtsgebieden zijn water- en energieverbruik en de verspilling ervan opvolgen en verminderen.

In samenwerking met zijn aloude partner Ecolab implementeerde MVW verschillende technologieën om water en energie te besparen, de productiviteit te verhogen en de bedrijfsresultaten te verbeteren. Een aantal voorbeelden:

  • 3D TRASAR™-technologie om water te koelen - beschermt de activa van koelapparatuur en maximaliseert de efficiëntie van waterkoeling op het vlak van water-, energie- en emissiebesparingen.
  • Aquanomic™ Low Temp-wasprogramma - levert consequent wit linnengoed en aanzienlijke water- en energiebesparingen ten opzichte van traditionele wasprogramma's.
  • SMARTPOWER™-programma - zorgt voor uitzonderlijk schoon serviesgoed en bevordert duurzame foodserviceactiviteiten doordat er minder afwasherhalingen en minder plastic verpakkingen nodig zijn ten opzichte van de gebruikelijke vaste afwasproducten.
  • Wash 'N Walk™-vloerreiniger zonder spoelen - dit vloerreinigings- en ontsmettingsproces in één stap bespaart water en energie en verhoogt de productiviteit.
Marriott Vacations Worldwide Housekeeping

Resultaten

De samenwerking met Ecolab heeft geleid tot betere prestaties zonder compromissen. MVW heeft aanzienlijke bespaard op de operationele kosten en het waterverbruik, het energieverbruik en het vaste verpakkingsafval verminder, terwijl klanten de best mogelijke ervaring krijgen.

Uitgelichte oplossingen


De resultaten in deze casestudy zijn specifiek voor deze individuele klant en kunnen variëren voor andere klanten op basis van factoren en omstandigheden in hun activiteiten.


Gerelateerde succesverhalen

Samenwerken met klanten aan een oplossing voor hun grootste uitdagingen.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen gerelateerde verhalen gevonden