Loews Hotel at night

Duurzame oplossingen tillen Loews Hotels naar hoger niveau

Totaal gerealiseerde waarde: $ 1,7 miljoen

Inzichten

Loews Hotels & Co is een horecabedrijf dat eigenaar of exploitant is van 26 hotels en resorts in de VS en Canada. Het bedrijf heeft zich ten doel gesteld oplossingen toe te passen die zijn ecologische impact helpen verminderen met behoud van een hoogwaardige ervaring voor zijn gasten.

Met dit voor ogen heeft Loews Hotels & Co zich ten doel gesteld het portfoliobrede energieverbruik met 30% te verlagen in 2030. Het bedrijf koopt ook actief recyclebare producten in om verpakkingsafval te beperken en zet zich in voor het beschermen van natuurlijke hulpbronnen middels partnerschappen met duurzame leveranciers binnen de totale waardeketen. 

Loews Hotels & Co exterior door

Maatregelen

Nalco Water, het Ecolab-bedrijf dat zich richt op water- en procesbeheer, werkte samen met Loews Hotels & Co aan oplossingen gericht op het beperken van water- en energieverbruik, emissies en afval. Deze omvatten 3D TRASAR™-technologie waarmee aanslag en corrosie in de koeltorens van het bedrijf wordt geminimaliseerd om de bescherming en efficiëntie van de activa te verbeteren en tegelijkertijd het water- en energieverbruik drastisch te verminderen.

Loews Hotels & Co heeft ook duurzaamheids- en veiligheidsvoordelen behaald door over te gaan van product in wegwerpvaten naar de PORTAFEED™-bezorgdienst van Nalco Water. Het systeem helpt afval te beperken door chemische producten te leveren in herbruikbare vaten en vergroot de veiligheid voor medewerkers door het hanteren van chemicaliën te vereenvoudigen via contactloze dosering.

Daarnaast is het bedrijf overgestapt van aloude vloeibare producten op vaste 3D TRASAR-concentraten. Hierdoor is de hoeveelheid plastic afval verminderd, hoeven medewerkers geen zware emmers meer te tillen en is het risico op blootstelling beperkt.

Ecolab en Nalco Water voorzien Loews Hotels & Co ook van uiteenlopende andere oplossingen, zoals waterveiligheidsprogramma's voor de zwembaden en spa's, het SMARTPOWER™-vaatwasprogramma dat helpt de wastijd te verkorten en het waterverbruik en de watertemperatuur te verlagen, en Oasis Pro™ huishoudelijke oplossingen die de hoeveelheid plastic verpakking verkleinen en de productiviteit vergroten via eenvoudigere, snellere reiningsprocessen.

Resultaten

De eenvoudige en hulpbronefficiënte oplossingen van Nalco Water en Ecolab hielpen Loews Hotels & Co geld, water en energie te besparen en afval te verminderen. Hierdoor kon het bedrijf zijn duurzaamheidsinspanningen vergroten terwijl het zijn gasten een uitstekende ervaring bleef bieden.

Loews Hotels & Co logo

Loews Hotels & Co koopt ook actief recyclebare producten in om verpakkingsafval te beperken en zet zich in voor het beschermen van natuurlijke hulpbronnen middels partnerschappen met duurzame leveranciers binnen de totale waardeketen.


Gerelateerde succesverhalen

In samenwerking met klanten hun grootste uitdagingen oplossen

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Geen gerelateerde verhalen gevonden