clothingwashingmachineicon

Commercieel wassen is niet eenvoudig. Van specifieke chemische dosering tot technische programmeringsdetails, tunnelwassers creëren complexe uitdagingen. Eén commerciële wasserij had flink last van deze uitdagingen en ging ten rade bij Tunnel Doctors™ van Ecolab.

De wasserij had te maken met een hoog waterverbruik, verdunde chemicaliën in doelzones en een onjuiste afwerking van het wasgoed als gevolg van inconsistente pH-waarden. Dit resulteerde in slecht gewassen handdoeken die ruw aanvoelden. Ze hadden dringend hulp nodig om hun resultaten - en hun bedrijfsefficiëntie - te verbeteren.

Wij schreven oplossingen voor die de kwaliteit en efficiëntie drastisch verbeterden.

$ 45.000

Met gespecialiseerde vaardigheden die niemand anders kan bieden, hebben onze Tunnel Doctors een complete fabrieksinspectie en een grondige analyse van alle tunnelactiviteiten, chemie en processen uitgevoerd. Ze stelden een diagnose van onjuiste instellingen in de spoelzone, oververdunning van de chemische stoffen, lekkende kleppen en een te hoog ingestelde temperatuur in de droger. Vervolgens kwamen ze met oplossingen die het water- en energieverbruik verlaagden, de dosering en pH-waarden optimaliseerden en de algemene waskwaliteit en zachtheid sterk verbeterden. Dankzij de verbeterde efficiëntie van de wasserij konden ze investeren in nieuwe technologieën, zodat ze konden uitbreiden en de winst maximaliseren.

  • Door de inefficiënties te identificeren en op te lossen, kon de fabriek 303.680 gallon water per jaar besparen.
  • De totale kosten voor nutsvoorzieningen werden met $ 45.000 per jaar verminderd.
  • De Tunnel Doctors van Ecolab beheren meer dan 70 procent van de tunnelwassers in Noord-Amerika.

Gerelateerde succesverhalen van klanten

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.