A successful wastewater recycling project implemented by Nalco Water

Sinopec helpen om topprestaties te bereiken en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen

Totaal gerealiseerde waarde: $ 1,7 miljoen

Inzichten

Sinopec Chongqing SVW Chemical Company (SVW) is een chemische fabrikant gevestigd in China. Het bedrijf is gericht op het continu verbeteren van hergebruik en recycling van water, terwijl het de output verhoogt en aansluit bij de inspanningen van de Chinese overheid om energie te besparen en emissies te verminderen. SVW heeft onlangs een initiatief gelanceerd om afvalwater te recyclen voor gebruik in haar koeltorens in haar fabriek in Chongqing, China.


Ecolab Expert reviewing data in a power plant


Maatregelen

Het water- en procesbeheerbedrijf van Ecolab, Nalco Water, werkte samen met SVW aan de ontwikkeling van een programma dat is ontworpen om corrosie en kalkaanslag te beheersen en tegelijkertijd een percentage van maximaal 60% gerecycled afvalwater in het suppletiewater van de koeltoren te handhaven. SVW implementeerde de oplossing voor corrosiebeheersing van Nalco Water voor koelsystemen, samen met 3D TRASAR™-technologie om geïntegreerd waterkwaliteitsbeheer te bieden, samen met realtime, geautomatiseerde monitoring en dosering.


SVW Nalco Water plant


Resultaten

De samenwerking met Nalco Water stelde SVW in staat historisch hoge nalevingsniveaus te bereiken met de belangrijkste controle- en prestatie-indicatoren in de koelwatersystemen (>99%). Het verbeterde ook de systeembetrouwbaarheid, het watergebruik en de duurzame ontwikkeling en leidde tot substantiële kostenbesparingen. Daarnaast is de productie verhoogd en de onderhoudstijd verkort door het voorkomen van lekkages in het warmtewisselaarsysteem.De resultaten in deze casestudy zijn specifiek voor deze individuele klant en kunnen variëren voor andere klanten op basis van factoren en omstandigheden in hun activiteiten.

Uitgelichte oplossingen

Lees meer over 3D TRASAR-technologie

Uitgelichte succesverhalen van klanten

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde succesverhalen gevonden.