Hilton helpen de ecologische impact te beperken

waterdropicon

INZICHT

Met meer dan 5.700 hotels in 113 landen is Hilton een wereldwijde leider op het gebied van hospitality en duurzaamheid. In 2018 introduceerde Hilton zijn nieuwe Travel with Purpose 2030-doelstellingen gericht op het stimuleren van positieve maatschappelijke en milieuveranderingen op wereldschaal.

Het programma wil duurzaam reizen wereldwijd stimuleren en op zinvolle wijze bijdragen aan de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Hilton heeft het voornemen tegen 2030 zijn ecologische impact te halveren door:

  • de intensiteit van het waterverbruik te verlagen met 50%
  • 50% minder afval te produceren
  • de koolstofuitstoot te verlagen met 61%
ecolabservicetruckicon

INNOVATIE

Ecolab heeft op allerlei gebieden samengewerkt met verschillende Hilton-hotels wereldwijd om samen duurzaamheidsbesparingen mogelijk te maken en tegelijkertijd de bedrijfsresultaten te verbeteren en gasttevredenheid te garanderen.

Hilton heeft ook aanzienlijke duurzaamheidsbesparingen gerealiseerd door de wereldwijde implementatie van Ecolab-technologieën, zoals:

  • SMARTPOWER™, een vaatwasprogramma dat innovatieve chemie combineert met praktische inzichten en gepersonaliseerde service voor een schone vaat, terwijl het water- en energieverbruik en de kosten worden verlaagd.
  • Aquanomic™ Low-Temp, een wasprogramma dat eersteklas resultaten levert bij een lagere wastemperatuur. Textiel blijft helder en wit terwijl de levensduur van het linnengoed wordt verlengd en er water en energie wordt bespaard.

In combinatie met andere oplossingen helpen deze programma's Hilton zijn ambitieuze Travel with Purpose 2030-duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Bekijk alle verhalen