Elke reiniging, altijd,
overal

Kemps logo.

De zuivelfabrieken van Kemps in het midwesten van de Verenigde Staten zetten zich volledig in voor de smaak en kwaliteit van hun producten en hebben ook doelstellingen op het gebied van de veiligheid en efficiëntie van hun fabriekswerkzaamheden. Hun clean-in-place-proces (CIP) is dus van cruciaal belang. Maar in een zuivelfabriek kan het een uitdaging zijn om de degelijkheid en consistentie van de reiniging en desinfectie van de apparatuur te garanderen.

Consistente CIP-prestaties

Lees meer over 3D TRASAR™ voor clean-in-place-technologie (CIP) en hoe Ecolab Kemps helpt om consistente CIP-prestaties te bereiken met als resultaat een betere productkwaliteit.

3D TRASAR™-technologie voor CIP optimaliseert het reinigen en desinfecteren van apparatuur in zuivelfabrieken om de voedselveiligheid en -kwaliteit te helpen beschermen.

Milk jug icon.

Bij Ecolab wisten we dat we een oplossing hadden die Kemps kon helpen om hun zicht op en controle over hun CIP-proces te vergroten.

3D TRASAR CIP verbetert de efficiëntie en consistentie van het CIP-proces en zorgt voor besparingen op het gebied van chemicaliën, water, energie en tijd. Het systeem wordt 24 uur per dag bewaakt, en CIP-experts analyseren de gegevens om verdere optimalisatiemogelijkheden te ontdekken.

In combinatie met de service en expertise van Ecolab biedt deze technologie Kemps meer inzicht in het reinigings- en desinfectieproces en helpt het bedrijf cruciale mogelijkheden op het gebied van veiligheid en kwaliteit te identificeren voordat er zich problemen voordoen. Op deze manier wordt de voedselveiligheid en -kwaliteit gewaarborgd.

Ons aanbod combineert de CIP-expertise van onze voedings- en drankenactiviteiten met de geavanceerde automatiseringstechnologieën van de Nalco-bedrijven die zich bezighouden met waterzuivering.

Meer informatie
3DTRASARCIPRemoteMonitoring

De 3D's:

  • DETECTEREN van systeemvarianten met 24/7-bewaking
  • DETERMINEREN van corrigerende maatregelen
  • DOELSTELLINGEN HALEN in de vorm van verbeterde kwaliteit, winst en verhoogde output
Kempsplantworkertestingproduct

Bedrijfsgerichte resultaten:

  • Wij helpen u de voedselveiligheid, -kwaliteit en -consistentie in uw hele bedrijf te waarborgen
  • Wij zorgen voor consistente resultaten met verbeterde efficiëntie en lagere totale kosten
  • Wij helpen u de totale reinigingstijd te verkorten en arbeidsuren te verminderen

Gerelateerde verhalen

Bezoekers die dit verhaal hebben gelezen, bekeken ook:

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.