1. Nalco Water Home
  2. Onze oplossingen
  3. Patiëntentemperatuur-management
drape6

Patiëntentemperatuur-management

Zelfs een milde onbedoelde hypothermie kan de postoperatieve hersteltijd verlengen en het risico op bloedverlies, hartfalen en een verlengd ziekenhuisverblijf verhogen.1 Om normothermie te kunnen handhaven moet er warme irrigatievloeistof voor chirurgische ingrepen gebruikt worden. IntraTempTM is een doeltreffend irrigatievloeistofverwarmingssysteem dat onmiddellijk toegang geeft tot een warme vloeistof met een zichtbare en gecontroleerde temperatuur om het risico op hypothermie te verminderen.

1Association of Perioperative Registered Nurses (AORN) - Comité voor aanbevolen praktijken. Aanbevolen praktijken ter voorkoming van ongeplande perioperatieve hypothermie. AORN J. 2007 mei; 85(5): 972-988.

Neem contact met ons op

Hulp nodig?

Nee, bedankt

Headphone Icon Telefonisch contact opnemen Neem telefonisch contact op met de klantenservice

TELEFONISCH CONTACT

Als u meer informatie wilt of met een vertegenwoordiger van Ecolab wilt spreken, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Ecolab Microtek.

Microtek Medical B.V. 
Een divisie van Ecolab

Hekkehorst 24
7207 BN Zutphen

Klantenservice van Ecolab Microtek
Tel: +31 575 599 200

Letter Icon E-mailadres Informatie aanvragen
Dank u voor uw aanvraag. Een vertegenwoordiger van Ecolab neemt binnenkort contact met u op.
CONTACTINFORMATIE ZIEKENHUIS:
ADRESINFORMATIE ZIEKENHUIS:
Interessegebied

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

intratemp1
IntraTempTM-vloeistofverwarmingssysteem

Zelfs een milde onbedoelde hypothermie kan de postoperatieve hersteltijd verlengen en het risico op bloedverlies, hartfalen en een verlengd ziekenhuisverblijf verhogen.1

Het IntraTempTM-vloeistofverwarmingssysteem van Ecolab biedt onmiddellijke toegang tot warme irrigatievloeistof met een zichtbare en gecontroleerde temperatuur om het risico op hypothermie te verminderen bij gebruik als onderdeel van een uitgebreid normothermieprotocol.

Velvet Soft Surgical Slush
Hush-SlushTM-systeem
Tijdens procedures waarbij chirurgisch schilferijs nodig is, leveren ORS Hush-SlushTM-systemen van Ecolab fluweelzacht schilferijs, wat waardevolle verzorgingstijd bespaart. De gepatenteerde Auto-Stir™-technologie in Hush-SlushTM-systemen roert de oplossing automatisch tijdens het koelen en elimineert problemen met conventioneel schilferijs, dat scherpe randen kan hebben die kwetsbaar weefsel kunnen beschadigen.