Ecolab is nu in 25 Europese landen gecertificeerd als Great Place to Work®!

Ruim 4000 van de medewerkers van Ecolab in heel Europa nam deel aan de recente Great Place to Work®-vragenlijst om hun ervaring met het werken bij Ecolab te delen. Hier volgen enkele aspecten die zij benadrukten:

18 juli 2024

EEN INCLUSIEVE EN ONDERSTEUNENDE WERKOMGEVING:

80% van de deelnemers zegt zichzelf te kunnen zijn en dat ze op elkaar kunnen rekenen en elkaar ondersteunen. Katharina Reiche, Territory Manager in Germany, legt uit: "We combineren vrijheid, individualiteit, professionaliteit en plezier. Bij Ecolab presteren we op de beste manier als we onze taken creatief en autonoom kunnen aanpakken".

89% van de deelnemers is van mening dat het management inclusief gedrag stimuleert en discrimatie vermijdt. . Katie Potter, die in het VK als een Collections Manager werkt en al zes jaar bij Ecolab is, voegt daar aan toe: "We versterken onze medewerkers door te zorgen voor een gevoel van verbondenheid en door een cultuur van diversiteit, gelijkheid en inclusie."

"We zijn een goede werkomgeving omdat we begrijpen hoe we als een team kunnen werken. In mijn vier jaar bij Ecolab heb ik het ondervonden: samen hebben we meer impact!", zegt Agustina Cheves, Marketing Manager in Spanje.

 

EEN TEAM VERENIGD DOOR EEN DOELBESEF:

Joachim Burger, VP HR Ecolab Europa licht toe: "Ik ben heel trots op dit certificaat. Het is echt een weerspiegeling van onze cultuur en de getalenteerde mensen die maken dat we hier een verschil maken."

Cynthia Boachie-Tuffour, Customer Service Agent in Duitsland vertelt: "We werken met medewerkers van alle ervaringsniveaus en achtergronden om de doelen te bereiken die verder gaan dan winst, zoals waterbehoud."

"We weten dat onze dagelijks acties helpen de efficiëntie en duurzaamheid van de activiteiten van onze klanten te verbeteren en dit maakt dat we altijd onze uiterste best doen!" vertelt Gabriele Cipollone, District Representative in Italië.

 
An image of an associate and a blue background

EEN WERKOMGEVING DIE MEN ZOU AANBEVELEN:

Over het geheel genomen zei 80% van de respondenten in Europa dat Ecolab een geweldige werkgever is.
David Fazekas, Lead Customer Service Manager in Hongarije voegt daaraan toe: "Ecolab geeft niet alleen om de toekomst van de planeet, maar ook om de toekomst van de medewerkers."

Bij Ecolab werken betekent niet alleen dat je bijdraagt ​​aan een bedrijf dat wereldwijd een impact maakt, het betekent ook dat je deel uitmaakt van een team dat zich inzet voor het creëren van uitstekende werkomgevingen voor iedereen.

Ecolab is nu gecertificeerd Great Place to Work® in 25 Europese landen* en in meer dan de helft van deze landen is de tevredenheidsscore verbeterd sinds de laatste enquête. 

Het certificeringsproces is gebaseerd op rechtstreekse feedback van medewerkers, die wordt verstrekt binnen een uitgebreide, anonieme enquête over de werkplekbeleving.
Meer informatie over carrièremogelijkheden bij Ecolab vind je op onze speciale website.

* Ecolab is gecertificeerd in de volgende landen: Oostenrijk, België, Kroatië, Tjechië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kazachstan, Letland, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Aanverwant nieuws