Nieuw: hulp bij voldoen aan ARBO wetgeving bij het werken met reinigings- en desinfectiemiddelen

Zoals u weet is het werken met CLP-geclassificeerde producten aan strikte regelgeving gebonden. Daarnaast moet elke organisatie die met deze producten werkt voldoen aan het inventariseren, registreren, controleren en up-to-date houden van chemische producten. Dat is behalve verplicht, vooral heel tijdrovend. Dankzij een exclusieve samenwerking met Sdu Uitgevers, denken wij dat u met de door hen ontwikkelde tool Toxic, dit werk een stuk gemakkelijker kunt uitvoeren.
Toxic is een online tool voor de administratie van CLP-geclassificeerde producten zoals reinigings- en desinfectiemiddelen. Deze tool mag u een jaar lang gratis en vrijblijvend gebruiken voor alle Ecolab-producten. U heeft dan online generieke en/of specifieke Werkplekinstructiekaarten tot uw beschikking. Zo voldoet u aan de Arbo-wetgeving en is de administratie van uw Ecolab-producten altijd up-to-date. Op de site van Toxic staan alle voordelen nog eens op een rijtje. 

SDS Zoeken

Hierbij wensen wij u te informeren over een wijziging in de noodnummers, geldig vanaf 1.07.2017. Op onze veiligheidsinformatiebladen zullen systematisch de oude noodnummers worden vervangen door de nieuwe nummers. In de tussentijd verzoeken wij u in geval van een ongeval of noodsituatie (ongewenste incidenten, zoals lekkage van chemie, ongevallen tijdens transport of ongewenste blootstelling aan chemie) contact met ons op te nemen onder het volgende nummer +31 852085762.

Relevante informatie SDS

SDS zoekfunctie
De zoekterm is te kort. Voer aub minimaal 3 karakters in.
Zoek op
Back to Top