Zuivelindustrie
glass of milk

Zuivelindustrie

In de zuivelindustrie wordt een groot scala aan producten geproduceerd. Bij elk product gelden weer verschillende hygiëne-eisen. Van dagverse melk tot probiotische zuiveldrankjes, van kaas tot desserts. Elk proces moet optimaal verlopen, zowel de kwaliteit als de kosten zijn daarbij belangrijke speerpunten.

Met de oplossingen van Ecolab wordt de verschillende procesapparatuur op een effectieve manier gereinigd en gedesinfecteerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van effectieve reinigings- en desinfectiemiddelen, maar ook van efficiënte meet- en doseerapparatuur zodat de juiste productconcentraties worden toegepast.

Naast hygiëne heeft Ecolab ook een oplossing voor kritische processen zoals, water- en energiemanagement, chemie opslag en effluentbehandeling. Het voordeel voor onze klanten is:

  • Een productrange van reinigings- en desinfectiemiddelen die perfect past binnen de zuivelindustrie
  • Een verkoopteam dat veel kennis heeft van de markt en de verschillende zuivelprocessen
  • Innovatieve en waardevolle oplossingen
Mobiele unit voor Airspexx lucht hygiene

Voedselveiligheid en lucht hygiene zijn in vrijwel alle productie omgevingen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ecolab levert naast middelen en apparatuur voor het verkrijgen en bewaken van oppervlaktehygiene nu ook gepatenteerde middelen en apparatuur voor lucht hygiene.

Back to Top