1. Home
  2. Duurzaamheid

Onze visie op duurzaamheid

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we de impact op het milieu en de samenleving zo veel mogelijk beperken. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Wij richten ons elke dag op nieuwe oplossingen voor schoon water, veilig voedsel, volop energie en gezonde omgevingen, terwijl we water en energie besparen en minder afval produceren. Onze expertise helpt onze klanten minder afhankelijk te worden van beperkte natuurlijke hulpbronnen en de beste resultaten te behalen tegen de laagste totale kosten. Binnen onze eigen gebouwen werken we aan het verminderen van onze waterconsumptie, koolstofuitstoot en afvalstroom, nu en in de toekomst.

Duurzame, efficiënte en effectieve activiteiten en producten zijn cruciaal om mensen en essentiële natuurlijke hulpbronnen te beschermen. Terwijl we reinigings- en desinfectieprocessen wereldwijd uitbreiden om het risico van COVID-19 aan te pakken, blijft het gebruik van effectieve en duurzame producten ongelooflijk belangrijk. Lees meer over de criteria voor impact die ertoe doet van Ecolab voor het beoordelen van de duurzaamheid van producten of neem contact op met uw Ecolab-vertegenwoordiger om te begrijpen hoe uw programma aan deze criteria voldoet.