SEIZOENSGRIEP. WEES EROP VOORBEREID.

U denkt dat we de klassieke seizoensgriep niet serieus hoeven te nemen? Was dat maar waar.

Seizoensgriep is een besmettelijke luchtweginfectie die over het algemeen overgedragen wordt door contact tussen mensen. Mensen met griep hebben vaak koorts, hoesten, hebben keelpijn, een verstopte of loopneus, pijn in de spieren of het lichaam en lijden aan hoofdpijn en vermoeidheid. Elk jaar krijgt up to 30% van de Europese bevolking de griep, met als gevolg dat mensen thuisblijven van het werk, er productieverlies wordt geleden, en er extra (kosten)druk op de dienstverlening in de gezondheidszorg en sociale sector komt te staan. (ECDC (Europese centra voor ziektepreventie en -bestrijding)

  1. Home
  2. Seizoensgriep. Wees erop voorbereid.

WEES VOORBEREID. WIJ KUNNEN U HELPEN.


Download onze nieuwste griepinformatie zodat u zich kunt voorbereiden op het griepseizoen en kunt zorgen dat u er zo min mogelijk aan blootgesteld wordt.

Ecolab's OPLOSSINGEN TER BESTRIJDING VAN ZIEKTEKIEMEN

TotalHygiene
HANDEN WASSEN

Handen wassen is een van de eerste verdedigingsmiddelen bij de bestrijding van griep.

SurfaceCleaning
OPPERVLAKKENREINIGING

Reinig en desinfecteer oppervlakken regelmatig zodat ze geen rol kunnen spelen in het overdragen van seizoensgriep.

550x3310_Apex
MACHINAAL WASSEN

Het grondig wassen van borden, glaswerk en keukengerei helpt de verspreiding van ziektekiemen te bestrijden.

 

WEES VOORBEREID. WIJ KUNNEN U HELPEN.

Ecolob is een betrouwbare wereldwijde partner Wij beschermen de plaatsen waar mensen eten, slapen, werken, zich vermaken en genezen. We bieden een breed scala oplossingen die in overeenstemming zijn met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) en de Europese centra voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC - European Centres for Disease Control), met inbegrip van producten voor handhygiëne, reiniging en desinfectie, training en meer. Zoekt u hulp op deze gebieden, dan raden we u aan contact op te nemen met de verkoop- en servicevertegenwoordigers van Ecolab.