Het totale handhygiëneprogramma
voor uw faciliteit

Het introduceren van een uitgebreid programma voor handhygiëne in uw farmaceutische productieomgeving kan helpen bij het voorkomen van ziekteverspreiding onder medewerkers en bezoekers. Ecolab heeft een totaalaanbod voor handhygiëne ontwikkeld, met inbegrip van handzeep en -ontsmettingsmiddel, dat de handreinigingsgewoonten efficiënt, veilig en eenvoudig maakt.

Niet alle handhygiëneproducten zijn hetzelfde. Naast schone handen richten de producten en diensten van Ecolab Life Science zich op de volgende kenmerken:

Ecolab Hand Hygiene products
Skin Health icon

Gezonde huid

De handverzorgingsproducten van Ecolab bevatten vochtinbrengende en verzorgende bestanddelen om irritatie en droogheid te helpen verminderen en tegelijkertijd de gezondheid van de huid te bevorderen als onderdeel van een handhygiëneprogramma.

Icon displaying expansive

Uitgebreid assortiment producten en dispensers

Ecolab biedt een flexibel assortiment zeep en desinfectiemiddelen voor verschillende behoeften plus handmatige en automatische dispensers voor het eenvoudig doseren en aanbrengen. Onze experts kunnen ook helpen bij het bepalen van de beste plaatsing van de producten voor verbeterd gebruik en grotere hygiëne.

Sparkling hands icon

Effectieve hygiëne

Afhankelijk van de productselectie bieden veel van zeepopties en desinfectiemiddelen snelle, bewezen antimicrobiële doeltreffendheid tegen uiteenlopende micro-organismen en ziekteverwekkers.

Thumbs up icon

Naleving

Ecolab-producten zijn ontwikkeld voor herhaald gebruik. Door te focussen op de gezondheid van de huid en de ervaring van de gebruiker, kunnen de productsamenstellingen van Ecolab bijdragen aan een consistenter gebruik en een betere naleving van de procedures.

Contact opnemen met Ecolab Life Sciences

Bedankt voor uw interesse in onze producten en diensten.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

Washing hands in a sink

Een one-stop-shop voor handhygiëne

Het instellen van doeltreffende handhygiëneprocedures is een van de gemakkelijkste manieren om het risico op kruisbesmetting te verminderen en de verspreiding van micro-organismen in uw bedrijf te voorkomen. Wanneer u werkt met één leverancier van reinigings-, desinfectie en handhygiëneoplossingen, kan dit ervoor helpen zorgen dat uw bedrijf wordt beschermd en uw bedrijfskosten worden verlaagd.


Meer informatie

Bekijk onze expertise in handhygiëne

Bekijk best practice op gebied van handen wassen

Nexa soap dispenser putting soap in hands

Vraag nu een offerte aan en zie hoe ons totaalprogramma voor handhygiëne waarde kan maximaliseren en het risico tot het minimum kan beperken.