Expertise Assessment Validation Documentation written on stairs

Een succesvolle strategie voor besmettingscontrole opstellen

We ondersteunen u bij elke stap

De ontwerpupdate van de Europese GMP voor farmaceutische fabrikanten (EudraLex volume 4 bijlage 1 ontwerp v.12 feb 2020) heeft de eis ingevoerd dat farmaceutische fabrikanten over een Contamination Control Strategy (CCS) moeten beschikken.

Of u nu bezig bent met het definiëren, ontwikkelen of onderhouden van uw CCS, wij kunnen met u samenwerken om een Contamination Control Strategy voor reiniging, desinfectie en decontaminatie op te stellen die aan de voorschriften voldoet.

An Ecolab technician with a client in a cleanroom

Hoe we kunnen helpen

Ons team van deskundige technische consultants kan een reeks op maat gemaakte oplossingen voor besmettingscontrole leveren, waaronder Klercide, Bioquell en Validex, en geeft u toegang tot de tools en middelen die u nodig heeft om een doeltreffende strategie te implementeren.

Boek een eerste consult


Wij kunnen de nodige stappen zetten om u naar een betere staat van controle te brengen

Ecolab expert talking with a client
Expertise

De Global Technical Consultants (GTC's) van Ecolab zijn een team van farmaceutische microbiologen met tientallen jaren praktijkervaring. Het team houdt de vinger aan de pols in de sector doordat ze betrokken zijn bij regelgevende instanties, zoals USP, PDA, CEN en EPA.

Ecolab expert talking with customer
Documentatie

Ecolab biedt uitgebreide documentatiepakketten aan om de aanvaarding van risico's te rationaliseren of om de oplossing voor besmettingscontrole te documenteren die werd geïmplementeerd om de risico's te beperken. Ons GTC-team zal met u samenwerken om ervoor te zorgen dat de documentatie voldoet aan de eisen om uw algemene strategie te ondersteunen.

Two cleanroom technicians
Beoordeling

Onze GTC zal een grondige evaluatie uitvoeren van de activiteiten die te maken hebben met reiniging, desinfectie en decontaminatie. Het team helpt de risico's voor besmettingscontrole in uw cleanroom te identificeren en documenteren en werkt met u samen om eventuele hiaten in uw strategie te dichten.

Cleanroom technician looking through a microscope
Validatie

Ons GTC-team is deskundig op het gebied van validatieprocessen en kan u ondersteunen bij de activiteiten die nodig zijn om succesvolle validaties uit te voeren die aan alle regels voldoen als onderdeel van uw Contamination Control Strategy.


Ecolab expert talking with a client


Praat vandaag nog met een van onze experts en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw CCS op te bouwen.

Boek een eerste consult

Lees meer over onze ondersteunende diensten:

One Method Validex Program Cleanroom technician

One Method Validex

Meer informatie
Two technicians cleaning in a cleanroom with Ecolab product

Inspecties ter plaatse

Meer informatie
Ecolab expert talking in front of a group of technicians

Technische diensten

Meer informatie
Annex image of safety goggles

Bijlage 1

Meer informatie

Vraag Contamination Control Strategy

Vul hier uw gegevens in om een eerste consult aan te vragen over uw Contamination Control Strategy of om het e-book over CCS aan te vragen.

* geeft verplicht veld aan

Door 'Ja' aan te vinken, stemt u ermee in dat Ecolab u via e-mail kan contacteren met promoties, updates en andere informatie. Als u uw klantrelatie wilt voortzetten zonder marketingcommunicatie te ontvangen, kunt u uw gegevens doorgeven zonder dit vakje aan te vinken.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

Als u zich wilt afmelden of andere opties wilt bekijken voor communicatie over voor u mogelijk interessante producten en diensten, ga dan naar Abonnementencentrum.