Hygiëne Management

Standardisatie, voldoen aan de wetgeving, kwaliteit, traceerbaarheid, dit zijn belangrijke punten voor een modern voedingsmiddelen of drankenbedrijf. De uitdaging is dan ook om efficiënt en effectief aan alle kwaliteit, certificering en auditverplichtingen te voldoen en daarbij ook nog een rendabel bedrijf te voeren.

Alle hygiëne richtlijnen en plannen moeten periodiek geauditeerd worden om zeker te zijn dat deze voldoen aan de gedocumenteerde procedures, wetgeving en industriële hygiënecodes. Ecolab heeft speciale software programma’s waarmee afwijkingen in het hygiënesysteem kunnen worden geïdentificeerd, verbetervoorstellen gedefiniëerd en uitgevoerd, zodat het systeem weer aan de norm voldoet.

Ook van belang bij een goede hygiëneprocedure is een trainingspakket dat past bij het niveau van de operators. Ecolab heeft een aantal standaard trainingen die er voor zorgen dat personeel het belang van hygiëne onderkennen en weten hoe ze moeten omgaan met de hygiënestandaarden in een bedrijf.

Ons aanbod omvat de volgende programma’s:

Audixx - een uitgebreid serviceprogramma waarmee voor iedere specifieke plant een analyse uitgevoerd kan worden van het bestaande hygiëne niveau, met eventueel te nemen acties om waar nodig verbetering door te voeren.

Ecochexx.Net - een web-applicatie waarmee de productveiligheid wordt verbeterd door optimale kwaliteit en hygienemanagement.

PlanChexx.Net - een web-applicatie voor het aanmaken en beheren van reinigings- en desinfectieprocedures.

Hygiëne onderzoek

Audixx is een speciaal serviceprogramma waarmee een gedetailleerde audit kan worden uitgevoerd in een productieplant. Met Audixx worden afwijkingen en tekortkomingen in...

Kwaliteit en hygiëneprocessen

Ecochexx.net is een innovatieve web-applicatie die gericht is om de voedselveiligheid te verhogen door de optimalisatie van het kwaliteits en hygiënemanagement. Het...

Reinigingsprocedures

PlanChexx.net is een innovatieve module binnen het Ecochexx.Net software pakket. PlanChexx.Net geeft een professionele oplossing voor alle reinigingsprocedures.
Back to Top