SolidSafe

HET SOLIDSAFE-SYSTEEM

Ecolab's unieke systeem heeft het geautomatiseerd reinigen van chirurgische instrumenten gerevolutioneerd. Naast aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid en efficiëntie, biedt dit product ook uitmuntende schoonmaakprestaties en materiaalcompatibiliteit.

Het Solidsafe-systeem - een introductie

Het Solidsafe-systeem combineert Ecolab's chemische product in vaste vorm, MetalClean, met onze innovatieve Solidsafe dispenser. Deze unieke technologie, speciaal ontwikkeld voor de instrumentenreinigingsmarkt, is exclusief verkrijgbaar bij Ecolab. Bekijk onze video en kom meer te weten

80to1
waarom kiezen voor chemicaliën in vaste vorm

Een vaste capsule staat gelijk aan 80 liter standaard reinigingsproduct waardoor de opslagbehoefte, handmatige omgang en het afval worden verminderd. Bovendien zorgt het minder hoeven wisselen van tanks voor een snellere werkstroom. Minder blootstelling aan vloeistoffen betekent een veiligere werkomgeving.

BEWEZEN EFFECTIEF TEGEN CJD
Maar liefst 237 op de miljoen inwoners van het Verenigd Koninkrijk is mogelijk onbewust drager van de ziekte van Creutzfeld-Jakob (CDJ). Het is onafhankelijk bewezen dat MetalClean niet alleen effectief is voor het fysiek verwijderen van prionen , maar ook de besmettelijkheid vermindert door te voorkomen dat verkeerd gevormde prionen zich kunnen vermenigvuldigen. Klik hier voor meer informatie.

Solidsafe-systeem - Producten en apparatuur

Gerelateerde oplossingen