Spirigel

Spirigel™ Complete

INNOVATIEVE FORMULE MET LAGE VISCOSITEIT

Spirigel™ complete is een product met lage viscositeit dat aanvoelt als een vloeibaar handdesinfectieproduct maar gebruikers de voordelen biedt van een traditionele alcoholhoudende gel. Het is gemakkelijker aan te brengen en handen worden er niet plakkerig van. Spirigel™ complete combineert de voordelen van een gel en een vloeistof, en biedt zorgprofessionals totale bescherming:

  • Minder kans op morsen, er blijft meer product op de handen zitten
  • Dispensers druppen niet, wat de kans op uitglijden vermindert
  • Eenvoudig aan te brengen, wat het juiste gebruik stimuleert
  • Zuinig in gebruik door gecontroleerd aanbrengen

Productdetails

Een compleet pakket

SPIRIGEL™ COMPLETE:

  • Is volledig virucide met korte contacttijden (volgens EN 14476)
  • Is geschikt voor zowel hygiënische als chirurgische toepassingen
  • Is een formule met lage viscositeit
  • Bevat de huidverzorgende ingrediënten aloë vera, panthenol en glycerine
  • Kent een uitgebreide keuze aan dispensers.
Onze prestaties Uw voordeel
Uitstekende huidverdraagzaamheid Wij begrijpen dat een product dat goed door de huid wordt verdragen het naleven van de regels op het gebied van handhygiëne verbetert en daarom werd Spirigel™ Complete speciaal ontwikkeld met het oog op professionele gezondheidszorgverleners. Het product heeft een huidvriendelijke formule met aloë vera, panthenol en glycerine, ideaal voor frequent gebruik.
Volledig virucide

Spirigel™ Complete is volledig virucide en biedt daardoor een extra beschermingsniveau in het ziekenhuis, van patiëntenzalen tot operatiekamers. Het is ook geschikt voor gebieden met verhoogd risico en in het geval van uitbraken.

In relevante in vitro tests is gebleken dat Spirigel™ Complete actief is tegen veel virussen (incl. norovirus), schimmels, mycobacteriën en bacteriën, na een korte contacttijd van slechts 15 seconden. Dit maakt het product bijzonder nuttig in drukke omgevingen in de gezondheidszorg.

Goedgekeurd voor chirurgisch gebruik

Richtlijnen raden nu het gebruik aan van alcoholhoudende handdesinfectieproducten voor chirurchische antisepsis tussen operaties als alternatief voor traditionele antiseptische zeepproducten. Volgens de nieuwste normen voldoet Spirigel™ Complete aan EN 12791 voor antiseptische handreiniging in chirurgische omgevingen.

INGREDIËNTEN

100 g bevat het volgende actieve ingrediënt: 85 g ethanol

Bevat ook de huidverzorgende ingrediënten aloë vera, panthenol en glycerine

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.


Gebruik desinfectanten voorzichtig Lees voor gebruik altijd het etiket en productinformatie. Alleen voor professioneel gebruik.

Bekijk andere producten voor handhygiëne in uw ziekenhuis

Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Healthcarereceptionarea550x310
WERK MET ONS SAMEN

Ecolab Healthcare kan met u samenwerken om de efficiëntie te verhogen, de resultaten te verbeteren en het risico van nosocomiale infecties (HAI's of healthcare associated infections) te verminderen.