3080940_SekuseptPureClean_6L_B2C2F35D1E2H10

Sekusept Pure Clean

Handmatig voor-reinigen van medische apparatuur zoals flexibele endoscopen

Reiniging van medische instrumenten en endoscopen is een voorwaarde voor effectieve desinfectie.

Productdetails

Onze prestaties Uw voordeel
Doeltreffendheid van reiniging

Sekusept Pure Clean levert hoge reinigingsprestaties en is vooral effectief tegen verontreinigende stoffen die veel voorkomen in de medische wereld. De reinigingsprestaties zijn getest en met uitstekende resultaten vergeleken met die van andere reinigingsproducten die momenteel op de markt zijn (zie onderstaande grafiek).

De unieke mix van ingrediënten helpt om vuil van instrumenten te verwijderen en daardoor kan de voor-reinigingscyclus worden gereduceerd en opnieuw reinigen worden voorkomen.

Veilig voor de gebruikers en het instrument

Dankzij de neutrale, geur- en enzymvrije formule is Sekusept Pure Clean veilig en eenvoudig te gebruiken.

Dit product biedt een goede materiaalcompabiliteit en kan worden gebruikt met verschillende soorten instrumenten, waaronder instrumenten die vervaardigd zijn uit gekleurd geanodiseerd aluminium.

Handig Sekusept Pure Clean is gemaakt in een lichtblauwe kleur om visueel aan te duiden waar het product is aangebracht. De formule met weinig schuim zorgt voor een hoge zichtbaarheid en heet middel is gemakkelijk af te spoelen na de reinigingsstap.
Zuinig Sekusept Pure Clean kan worden gebruikt in een geringe concentratie voor oplossingen van 0,3% (3 ml/l) tot 1% (10 ml/l), wat betekent dat minder product per keer nodig is.

INGREDIËNTEN

niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, complexvormers, pH-regulator, versterker en kleurstof

Zie het productlabel/SDS voor meer informatie.
Downloads

Voor meer productdetails, verpakkingsmaten en alle relevante bestelcodes kunt u de onderstaande productbrochure downloaden.

Healthcarereceptionarea550x310
WERK MET ONS SAMEN

Ecolab Healthcare kan met u samenwerken om de efficiëntie te verhogen, de resultaten te verbeteren en het risico van nosocomiale infecties (HAI's of healthcare associated infections) te verminderen.