Klercide UV Validation Torch in use

Desinfectiecontrole-apparatuur voor cleanrooms

Opleiden in contamination control is essentieel als men zich wil houden aan GMP-normen. Ecolab biedt producten waarmee nieuwe cleanroommedewerkers effectief kunnen worden opgeleid in verschillende aspecten van contamination control en ze kunnen worden gebruikt om technieken van gebruikers regelmatig te testen om de operationele normen te handhaven.
Gebruik desinfectanten op een veilige manier. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie.

 

Life Sciences Pharma Brochure

Uw specifieke cleanroombehoeften bepalen met onze totaaloplossingen

Ons speciale Life Sciences-team is ervaren, goed opgeleid en weet zich gesteund door het volledige gamma van de wereldleider in desinfectie. Ze kunnen u daarom complete reinigings- en desinfectieprogramma's leveren.

Desinfectiecontrole-apparatuur

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Gerelateerde oplossingen voor cleanrooms

Lees meer over hoe de cleanroomoplossingen van Ecolab uw bedrijf kunnen helpen om veilige producten te produceren die voldoen aan de normen voor patiënten, de bedrijfsefficiëntie meetbaar verbeteren en de doelstellingen inzake duurzaamheid helpen bereiken.

Dit is een carrousel. Gebruik de knoppen Volgende en Vorige om er doorheen te navigeren of spring naar een dia via de diastippen.

Er werden geen gerelateerde oplossingenpagina's gevonden