Ecolab biedt opleidingen voor wasserijprofessionals 

Van de basisbeginselen tot technische vaardigheidstraining

17 januari 2020
Training

Om professionele textielverzorgingsbedrijven te steunen bij de uitdagingen van steeds weer veranderende marktomstandigheden, biedt Ecolab twee nieuwe opleidingsmodules voor wasserijprofessionals.

De BASIC wasserijtraining (aangeboden in het Engels en Duits) richt zich op professioneel wassen en behandelt onderwerpen als water, hygiëne, wasmachines, textiel, reinigingsmiddelen, hun toepassingen en meer.

De TECHNISCHE wasserijtraining (aangeboden in het Engels en Duits) richt zich op doseersystemen en het beheer van wasserijgegevens.

Deze trainingssessies zijn ontwikkeld om commerciële wasserijprofessionals te voorzien van onmisbare vaardigheden en sectorkennis. De modules zijn zo ingedeeld dat ze geschikt zijn voor alle ervaringsniveaus en worden aangeboden in zowel het Engels als het Duits.

Selecteer het juiste trainingsniveau uit de lijst met beschikbare data en meld u direct aan door op de onderstaande links te klikken:

BASIS training voor wasserijprofessionals (Engels) op 23-25 maart 2020

BASIS training voor wasserijprofessionals (Duits) op 27-29 april 2020

TECHNISCHE training voor wasserijprofessionals (Engels) op 18-19 mei 2020

BASIS training voor wasserijprofessionals (Duits) op 9-11 november 2020

TECHNISCHE training voor wasserijprofessionals (Engels) op 30-1 november 2020

Over Ecolab

Ecolab (ECL) is een betrouwbare partner op bijna drie miljoen klantlocaties en is wereldwijd marktleider in technologieën en diensten voor de water-, hygiëne- en energiesector die mensen en vitale hulpbronnen beschermen. Met een jaarlijkse omzet van $ 15 miljard en 49.000 medewerkers levert Ecolab uitgebreide oplossingen en service op locatie ter bevordering van veilig voedsel, behoud van een schone omgeving, optimalisatie van water- en energiegebruik en verbetering van de operationele efficiëntie voor klanten in de voedsel-, gezondheids-, energie-, horeca- en industriesector in meer dan 170 landen over de hele wereld.

Volg ons op Twitter @ecolab, Facebook via facebook.com/ecolab, LinkedIn via Ecolab of Instagram via Ecolab Inc.

Aanverwant nieuws