ECOLAB IS DOOR ETHISPHERE VOOR HET 13E OPEENVOLGENDE JAAR UITGEROEPEN TOT EEN VAN 'S WERELDS MEEST ETHISCHE BEDRIJVEN

Ecolab is een van de slechts acht bedrijven die sinds 2007 jaarlijks worden erkend

26 februari 2019
Ethisphere WME 2019

ST. PAUL, Minn. - Feb. {[# 0]}, {[# 1]} - Ecolab Inc. is opnieuw uitgeroepen tot een van 's werelds meest ethische bedrijven door het Ethisphere Institute, een wereldleider in het definiëren en bevorderen van de normen van ethische bedrijfspraktijken. Sinds de start van de lijst in 2007 is Ecolab jaarlijks uitgeroepen tot een van 's werelds meest ethische bedrijven.

"Onze 49.000 medewerkers werken elke dag hard om op de juiste manier de beste resultaten te bewerkstelligen voor onze klanten", aldus voorzitter en directeur van Ecolab, Douglas M. Baker, Jr. "We waarderen het dat Ethisphere Institute ons opnieuw erkent voor onze ethische en verantwoorde manier van werken om een schonere, veiligere en gezondere wereld te creëren.

Ethisphere's lijst van 's werelds meest ethische bedrijven erkent bedrijven voor hun integriteit, ethiek en kritische rol bij het stimuleren van positieve verandering in het bedrijfsleven en samenlevingen over de hele wereld.

"Tegenwoordig stellen werknemers, investeerders en belanghebbenden hun grootste vertrouwen in bedrijven om het voortouw te nemen op het gebied van maatschappelijke vraagstukken. Bedrijven die een langetermijnvisie hebben met een op doelstellingen gebaseerde strategie blijken niet alleen beter te presteren maar ook te blijven bestaan", zei directeur van Ethispere, Timothy Erblich. "Ik feliciteer iedereen bij Ecolab voor het behalen van deze erkenning."

De erkenning van 'World's Most Ethical Companies' is gebaseerd op Ethisphere Institute's Ethics Quotient® (EQ)-raamwerk, dat een kwantitatieve manier biedt om prestaties op een objectieve, consistente en gestandaardiseerde manier te beoordelen. De verzamelde informatie biedt een uitgebreide steekproef van definitieve criteria van kerncompetenties, in plaats van alle aspecten van corporate governance, risico, duurzaamheid, compliance en ethiek.

Scores worden gegenereerd in vijf hoofdcategorieën: programma voor ethiek en compliance (35 procent), corporate citizenship en verantwoordelijkheid (20 procent), governance (15 procent) en leiderschap en reputatie (10 procent).

Ga naar worldsmostethicalcompanies.com/honorees om de lijst van de 2019 meest ethische bedrijven ter wereld te bekijken.

 

Over Ecolab

Ecolab (ECL) is een betrouwbare partner op bijna drie miljoen klantlocaties en is wereldwijd marktleider in technologieën en diensten voor de water-, hygiëne- en energiesector die mensen en vitale hulpbronnen beschermen. Met een jaarlijkse omzet van $ 15 miljard en 49.000 medewerkers levert Ecolab uitgebreide oplossingen, inzichten op basis van data en service op locatie ter bevordering van veilig voedsel, behoud van een schone omgeving, optimalisatie van water- en energiegebruik en verbetering van de operationele efficiëntie voor klanten in de voedsel-, gezondheids-, energie-, horeca- en industriesector in meer dan 170 landen over de hele wereld. Surf naar www.ecolab.com voor meer nieuws en informatie over Ecolab.

 

Over het Ethisphere Institute

Het Ethisphere® Institute is de wereldleider in het definiëren en bevorderen van de normen voor ethische bedrijfspraktijken die het bedrijfskarakter, marktplaatsvertrouwen en zakelijk succes bevorderen. Ethisphere heeft een diepgaande expertise in het meten en definiëren van ethische kernnormen met behulp van op gegevens gebaseerde inzichten die bedrijven helpen het bedrijfskarakter te verbeteren en cultuur te meten en te verbeteren. Ethisphere onderscheidt superieure prestaties via het erkenningsprogramma World's Most Ethical Companies en biedt een team van experts uit de industrie met de Business Ethics Leadership Alliance (BELA). Meer informatie over Ethisphere is te vinden op ethisphere.com.

 

###

 

Contactpersoon voor media:

Roman Blahoski

651-250-4724

MediaRelations@Ecolab.com

 

26 februari 2019

Mediacontacten

Kate Askew
Director, Corporate Communications
Telefoonnummer: +41 78 655 3005 of via e-mail

Voor niet-mediagerelateerde vragen
kunt u telefonisch contact opnemen via +41 44 877 2000

Naazi Feizi
Directeur Communicatie, hoofd Midden-Oosten en Afrika
Telefoonnummer: +971 4 8146961 of via e-mail

Voor niet-mediagerelateerde vragen
kunt u telefonisch contact opnemen via +41 44 877 2000

ZUIDOOST-AZIË
Eddnell Villena
Communications Manager
Tel: +65 9823 8652
E-mail: eddnell.villena@ecolab.com

KOREA
Abigail Lee
Communications Specialist
Tel: +82 10 3338 5166
E-mail: abigail.lee@ecolab.com

JAPAN
Miki Toyama
Communications Manager
Tel: +81 70 3617 5593
E-mail: miki.toyama@ecolab.com

AUSTRALIË/NIEUW-ZEELAND
Carrie-Ann Jefferies
Senior Communications Specialist
Tel: +61 418 518 903
E-mail: carrie-ann.jefferies@ecolab.com

Doris Qian
Corporate Communications Manager
Telefoonnummer: +8621 6183 2465 of via e-mail

Voor niet-mediagerelateerde vragen
Neem telefonisch contact op via +8621 6183 2500

Mediarelaties Ecolab

Tel: +1 651 250 4724 of via e-mail

MEXICO
Alejandro González d’Hyver de las Deses
Communications Manager, Latijns-Amerika
Telefoonnummer: +52 (55) 5001 2935 of via e-mail

BRAZILIË
Carolina Simonetti
Communications Manager, Brazilië
Telefoonnummer: +55 11 2134 2649 of via e-mail

SOCIALE MEDIA