ECOLAB LOOPT VOOROP MET INNOVATIES DIE BIJDRAGEN AAN DE DUURZAME TOEKOMST VAN DE TEXTIELVERZORGINGSINDUSTRIE

Ecolab investeert in de ontwikkeling en uitrol van digitale technologie voor commerciële wasserijen en de textielverhuursector om bij te dragen aan de commerciële levensvatbaarheid van de sector en de beste duurzaamheidsprestaties in zijn klasse.

16 juli 2018

"De concurrentiedruk in de wasserijsector blijft nog steeds hoog, maar digitalisering biedt betere inzichten en grotere kansen dan ooit tevoren", aldus Per Lund, vice president en general manager, Ecolab Textile Care, Europa. "Bedrijven moeten serieus overwegen om digitale innovatie voor wasproducten te omarmen als ze productief en concurrentieel willen blijven in de toekomst."

Door digitale oplossingen te combineren met innovatieve wasprogramma's en diensten die ontwikkeld zijn om de wasserijproductie te maximaliseren, de textielkwaliteit te garanderen en te bewaken en de totale eigendomskosten te verlagen, kunnen commerciële wasserijen hun activiteiten opschalen door middel van een uitzonderlijk nauwkeurige controle.

Met enVision, het digitale platform van Ecolab, kunnen wasserijen niet alleen alle belangrijke wasparameters op afstand opvolgen en beheren, maar ook de gegevens van verschillende productielocaties groeperen. De belangrijkste prestatie-indicatoren kunnen dan worden opgevolgd en aangepast voor individuele installaties of voor elke groep locaties. Deze realtime inzichten die door de technologie van Ecolab worden geleverd, helpen om de activiteiten van klanten te transformeren van responsief naar predictief. Op zijn beurt zorgt dit ervoor dat wasserijbedrijven in staat zijn om de laagst mogelijke bedrijfskosten en de hoogst mogelijke productiviteit van de fabriek te leveren en tegelijkertijd een schaalbare impact te hebben op hun ecologische voetafdruk.

"De digitale innovatie is een revolutie voor de industrie wanneer die een superieure ervaring wil leveren op het vlak van een strak gecontroleerde en transparante werking, wat dan weer geoptimaliseerde prestaties mogelijk maakt", voegt Lund toe.

Word lid van Ecolab bij EXPOdetergo International en kom meer te weten over hoe we samen met u aan een duurzame toekomst voor uw wasserijactiviteiten kunnen werken.

Locatie: hal 3.0 stand R10

 

Over de textielverzorging van Ecolab

Ecolab Textile Care werkt samen met commerciële wasserijen en textielverhuurbedrijven om totaaloplossingen te leveren op de vlakken die er het meest toe doen. Met diepgaande expertise en meer dan 80 jaar ervaring als wereldwijde leverancier, is onze merkbelofte een ongeëvenaarde persoonlijke service en advies, continue verbeteringen om de totale prestaties van de fabriek te optimaliseren en superieure reinigingsoplossingen door middel van innovatieve, datagestuurde reinigingstechnologie.

Over Ecolab

Ecolab (ECL) is een betrouwbare partner op bijna drie miljoen klantlocaties en is wereldwijd marktleider in technologieën en diensten voor de water-, hygiëne- en energiesector die mensen en vitale hulpbronnen beschermen. Met een jaarlijkse omzet van $ 14 miljard en 48.000 medewerkers levert Ecolab uitgebreide oplossingen, inzichten op basis van data en service op locatie ter bevordering van veilig voedsel, behoud van een schone omgeving, optimalisatie van water- en energiegebruik en verbetering van de bedrijfsefficiëntie voor klanten in de voedsel-, gezondheids-, energie-, horeca- en industriesector in meer dan 170 landen over de hele wereld.

Surf naar www.ecolab.com voor meer nieuws en informatie over Ecolab.

Volg ons op Twitter @ecolab, Facebook via facebook.com/ecolab, LinkedIn via Ecolab of Instagram via Ecolab Inc.

 

###

Eigenaar stand:

Per Lund, Vice President en General Manager Textile Care in Europa

Perscontacten:

Reindert Baars
Sr. Marketing Manager Europe
E-mail: reindert.baars@ecolab.com
Tel.: +31 620705292

Laetitia Tettamanti
Communications and Media Relations Manager, Europe
E-mail: laetitia.tettamanti@ecolab.com
Tel.: +44 7795 300685

Mediacontacten

Kate Askew
Director, Corporate Communications
Telefoonnummer: +41 78 655 3005 of via e-mail

Voor niet-mediagerelateerde vragen
kunt u telefonisch contact opnemen via +41 44 877 2000

Naazi Feizi
Directeur Communicatie, hoofd Midden-Oosten en Afrika
Telefoonnummer: +971 4 8146961 of via e-mail

Voor niet-mediagerelateerde vragen
kunt u telefonisch contact opnemen via +41 44 877 2000

ZUIDOOST-AZIË
Eddnell Villena
Communications Manager
Tel: +65 9823 8652
E-mail: eddnell.villena@ecolab.com

KOREA
Abigail Lee
Communications Specialist
Tel: +82 10 3338 5166
E-mail: abigail.lee@ecolab.com

JAPAN
Miki Toyama
Communications Manager
Tel: +81 70 3617 5593
E-mail: miki.toyama@ecolab.com

AUSTRALIË/NIEUW-ZEELAND
Carrie-Ann Jefferies
Senior Communications Specialist
Tel: +61 418 518 903
E-mail: carrie-ann.jefferies@ecolab.com

Doris Qian
Corporate Communications Manager
Telefoonnummer: +8621 6183 2465 of via e-mail

Voor niet-mediagerelateerde vragen
Neem telefonisch contact op via +8621 6183 2500

Mediarelaties Ecolab

Tel: +1 651 250 4724 of via e-mail

MEXICO
Alejandro González d’Hyver de las Deses
Communications Manager, Latijns-Amerika
Telefoonnummer: +52 (55) 5001 2935 of via e-mail

BRAZILIË
Carolina Simonetti
Communications Manager, Brazilië
Telefoonnummer: +55 11 2134 2649 of via e-mail

SOCIALE MEDIA