1. Nalco Water Home
  2. Duurzaamheid
  3. Informatie over rapportage rond duurzaamheid
Duurzaamheidsrapporten

Informatie over rapportage rond duurzaamheid

Het duurzaamheidsrapport van Ecolab toont de meetbare resultaten op het gebied van duurzaamheid die we onze klanten bieden door middel van toonaangevende services, oplossingen en expertise. Bovendien geeft het een overzicht van de prestaties van Ecolab, afgezet tegen onze interne bedrijfsprincipes.

Downloads

2019 Corporate Sustainability Report, Partners for Greater Purpose, cover image
Bedrijfsduurzaamheid 2019

Met casestudies die laten zien hoe oplossingen van Ecolab onze klanten hebben geholpen de impact op het milieu te beperken terwijl uitzonderlijke bedrijfsresultaten werden behaald.

 

2019 GRI cover image
GRI-rapport maatschappelijk verantwoord ondernemen 2019

Beschrijft uitgebreid hoe Ecolab presteert op milieu-, maatschappelijk en governance-vlak in overeenstemming met de richtlijnen van het Global Reporting Initiative (GRI).

 

Meer rapporten en gegevens

CDP logo
WATER- EN KLIMAATMELDINGEN CDP

Informatie verzonden naar CDP, het wereldwijde milieumeldingenplatform zonder winstoogmerk voor de lijsten waterveiligheid en klimaat.

environmentandconservation
Gegevens over milieuprestaties

Ecolab publiceert aanvullende informatie over de interne milieuprestaties in aanvulling op de cijfers die worden gebruikt in het jaarlijkse duurzaamheidsrapport en GRI. Deze gegevens over milieuprestaties bevatten cijfers over energie- en waterbesparing, elektriciteitsverbruik, brandstofverbruik, TRI-emissies (TRI: Toxic Release Inventory), gevaarlijke afvalstoffen en ISO 14001-certificeringen.

Eerdere en vertaalde rapporten
Eerdere en vertaalde rapporten

Ecolab produceert sinds 2004 jaarlijks duurzaamheidsrapporten. In deze sectie vindt u onze vertaalde duurzaamheidsrapporten en die van vorig jaar.