1. Nalco Water Home
  2. Duurzaamheidsoverzicht

Onze visie op duurzaamheid

Bij Ecolab vormt duurzaamheid een integraal onderdeel van alles wat we doen. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen wij bedrijven over de hele wereld om uitzonderlijke bedrijfsresultaten te behalen, terwijl we een positieve impact op het milieu en de samenleving bevorderen. Ons werk maakt echt verschil, en de manier waarop we het doen is belangrijk voor onze medewerkers, klanten en gemeenschappen.

Daarom willen wij bedrijven wereldwijd de mogelijkheden bieden om meer te doen en beter te zijn. Iedere dag richten we ons op het vinden van nieuwe oplossingen om de voedselveiligheid te bevorderen, een schone en veilige omgeving te behouden, het water- en energieverbruik te optimaliseren en de operationele efficiëntie en duurzaamheid voor klanten te verbeteren. Onze expertise helpt onze klanten minder afhankelijk te worden van beperkte natuurlijke hulpbronnen en de beste resultaten te behalen tegen de laagste totale kosten. Binnen onze eigen bedrijven werken we aan het verminderen van onze waterconsumptie, koolstofuitstoot en afvalstromen, en het ondersteunen van een veilig, divers en inclusief personeelsbestand.

Het vermogen van de industrie om veerkrachtig te zijn - tegemoetkomen aan de behoeften van de mensen en tegelijkertijd de volksgezondheid beschermen en de natuurlijke hulpbronnen behouden - is van groot belang. De beslissingen die we dit decennium nemen zijn cruciaal voor het creëren van een duurzame manier van leven. Ons wereldwijde team zet zich in om onze klanten te helpen floreren en een positieve impact te hebben op de wereld.

Duurzame, efficiënte en effectieve activiteiten en producten zijn cruciaal om mensen en essentiële natuurlijke hulpbronnen te beschermen. Terwijl we reinigings- en desinfectieprocessen wereldwijd uitbreiden om het risico van COVID-19 aan te pakken, blijft het gebruik van effectieve en duurzame producten ongelooflijk belangrijk. Lees meer over de criteria voor impact die ertoe doet van Ecolab voor het beoordelen van de duurzaamheid van producten of neem contact op met uw Ecolab-vertegenwoordiger om te begrijpen hoe uw programma aan deze criteria voldoet.

 

_