1. Nalco Water Home
  2. Onze oplossingen
  3. Ons aanbod
  4. Turbo Clean & Safe
Turbocleansafe

Turbo Clean & Safe

Het Turbo sClean & Safe-programma garandeert een maximale hygiëne voor delicate stoffen, zoals kleding van patiënten in zorginstellingen en verpleeghuizen.

Turbo Clean & Safe zorgt voor VAH-gecertificeerde ontsmetting bij 30°C, een volledige bescherming van kleuren en eigenschappen van het textiel en, het belangrijkste, een complete ontgeuring van de stof. De ultralage temperaturen garanderen een lage kostprijs voor het wassen dankzij verminderd water- en energieverbruik.

De technologie is gebaseerd op een unieke combinatie van een vloeibaar reinigingsproduct en een door Ecolab gepatenteerd bleek- en ontsmettingsmiddel op basis van perzuur, speciaal ontwikkeld voor wassen en ontsmetten bij lage temperaturen vanaf 30°C.

Belangrijkste kenmerken
  • Gecertificeerde desinfectie bij lage temperaturen, tot 30°C
  • Zacht voor kleuren en vezels
  • Textielbescherming
  • Geurverwijdering
  • Geen perzuurgeur na het drogen
  • Tot 25% grotere wascapaciteit

Download het informatieblad Turbo Clean &Safe/strong> voor meer informatie

wees veilig en blijf beschermd
turbo clean & Safe D+

Het verwijderen van pathogenen uit textiel is een van de relevante parameters voor het beoordelen van de prestaties van een wasproces. Turbo Clean & Safe D+ heeft bewezen effectief te zijn tegen bacteriën, schimmels en virussen gebaseerd op geregistreerde processen en is effectief tegen het SARS-CoV-2-virus.

Gerelateerd aanbod

Bekijk hieronder het gerelateerde aanbod:

Our search returned no results.