water, people, nalco water

Coronavirus (COVID-19): voorbereiding en reactie voor industriële bedrijven

De COVID-19-pandemie creëert nieuwe uitdagingen voor industriële en productiebedrijven, waarvan er vele gezien worden als cruciaal voor de maatschappij. Producenten, energiecentrales, verwerkers van mineralen, papierfabrieken, raffinaderijen en andere bedrijven hebben te maken met een toegenomen druk om te blijven produceren en, in sommige gevallen, de productie te verhogen om te voldoen aan een ongekende vraag. Andere zoeken steun terwijl ze de productie vertragen of tijdelijk stilleggen. In veel gevallen nemen onze klanten extra voorzorgsmaatregelen, zoals het beperken van de toegang om te zorgen voor de veiligheid van hun medewekers.

Industriële bedrijven en COVID-19

Nalco Water is zich bewust van het zorgvuldige evenwicht dat nodig is om de productiviteit te handhaven en het risico van blootstelling aan COVID-19 te minimaliseren. Wij kunnen oplossingen ontwikkelen die het beste aansluiten bij uw industriële omgeving en operationele behoeften. Wij stemmen oplossingen af om bedrijfscontinuïteit mogelijk te maken in deze ongebruikelijke omstandigheden. Deze oplossingen variëren van gedetailleerde serviceschema's en -procedures tot digitale technologie die monitoring op afstand mogelijk maakt. Daarnaast kunnen wij u als Ecolab-bedrijf informeren over cruciale reinigings- en desinfectieproducten voor het veilig houden van uw industriële omgeving.

Bekijk deze link voor meer informatie over hoe Ecolab ons in staat stelt te zorgen voor de veiligheid van onze klanten en medewerkers. 

Aandacht voor digitale technologie

BEREIK UW DOELEN MET ONZE INNOVATIESTRATEGIE DIE EEN COMBINATIE IS VAN DE BESTE CHEMIE, TECHNISCHE EXPERTISE EN DIGITALE TECHNOLOGIE AANGEVULD MET TOONAANGEVENDE DIENSTEN.

Digitale diensten zijn essentieel voor het op peil houden van prestaties en het behouden van toezicht als u minder aanwezig bent op locatie. Met onze oplossingen kunnen uw cruciale systemen overal en altijd worden gemonitord. Al in 1988 introduceerde Nalco Water digitale technologie voor industriële bedrijven. Het begon met de innovatie van 3D TRASAR™- technologie voor monitoring op afstand. Nalco Water heeft wereldwijd meer dan 40.000 3D TRASAR™-controllers geïnstalleerd. Daarnaast biedt ons System Assurance Center 24/7 monitoring op afstand zodat u in contact blijft met uw systemen terwijl u zich richt op wat het belangrijkst is: uw mensen.

 

3D TRASAR™-oplossingen

3D TRASAR™ maakt gebruik van een onderling verbonden ecosysteem van slimme technologie, innovatieve chemie en uitgebreide expertise om proactief problemen op te lossen en effectieve resultaten te leveren

3DTforCoolingWater
3D TRASAR™-technologie voor koelwater
Yellow_boiler_system.jpg
3D TRASAR™-technologie voor ketels
3DTRASARMembranes
3D TRASAR™ technologie voor membranen
3dtrasrfDAF_coverpic
3D TRASAR™-technologie voor DAF (Dissolved Air Flotation - flotatie opgeloste lucht)
iStock_000012363583XLarge_metal_bar_casting.jpg
3D TRASAR™-technologie voor gieterijen​
3dtcrudeunitoverhead
3D TRASAR™-technologie voor bovengrondse systemen voor ruwe olie

Innovaties, inzichten en monitoring op afstand

Onze innovaties combineren op gegevens gebaseerde inzichten, wetenschap en diensten om prestaties en duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen.

SAC Image
SYSTEM ASSURANCE CENTER

Ons onderling verbonden ecosysteem van slimme technologie, verbonden chemie, uitgebreide expertise en praktische inzichten werkt op basis van 3D TRASAR™ om uw unieke waterbehoeften te steunen en uw bedrijfsactiviteiten verder te optimaliseren.

REfined Knowledge brochure image
REFINED KNOWLEDGE™

Maximaliseer de prestaties en winstgevendheid in uw raffinaderij- en petrochemische activiteiten met betrouwbare slimme gegevens. Krijg overal en altijd toegang tot uw systeemprestaties.

OMNI
OMNI™

OMNI is een uitgebreid programma voor energie- en chemische bedrijven dat een ongeëvenaard inzicht biedt in de prestaties van kritieke bedrijfsmiddelen, wat een aanzienlijke verandering in de betrouwbaarheid en winstgevendheid van uw hele bedrijf oplevert.

iStock_71657677_MEDIUM_cooling_tower.jpg
RAPID BIO INTELLIGENCE

Er is een slimmere manier om bacteriën in uw koelwater een stap voor te blijven.

Blijf op de hoogte over COVID-19

De situatie rondom COVID-19 wijzigt dagelijks. Ecolab en Nalco Water zijn uw vertrouwde partners die expertise en advies verstrekken over hoe u de verspreiding van COVID-19 kunt helpen bestrijden en het risico voor medewerkers en klanten kunt beperken. Vul dit formulier in als u op de hoogte wilt blijven van de meest recente informatie over COVID-19 en kies ervoor om promotionele informatie te ontvangen specifiek voor uw branche.

iStock-157524977.jpg