Coronavirus (COVID-19): reactie en best practices van Textile Care​

Schoon textiel is een cruciaal onderdeel in de bescherming van klanten en individuen tegen infectie.

De Textile Care-afdeling van Ecolab biedt advies en training om organisaties en commerciële wasserijen te helpen de juiste processen en procedures te volgen om linnengoed te desinfecteren. Bovendien houden onze desinfecterende oplossingen oppervlakken en faciliteiten schoon, zodat het beddengoed schoon blijft vanaf het wassen tot het eindgebruik. Ons deskundige team blijft op de hoogte van de laatste updates en kan uw organisatie helpen nieuwe processen over te nemen en te voldoen aan lokale voorschriften en richtlijnen.


Oplossingen en programma's

PROTEX360° Laundry Protection Program

Ons Laundry Protection Program biedt geïntegreerde oplossingen om de wasserijactiviteiten veilig en efficiënt uit te kunnen voeren en heropenen na de COVID-19-pandemie en daarna. Het PROTEX360° Laundry Protection Program helpt commerciële wasserijen essentiële hygiënefactoren te monitoren, niet alleen tijdens het wasproces maar ook daaromheen en daarna.

Nurse with towels
PERFORMANCE 60

Het PERformance® 60-concept bestaat uit de combinatie van de emulsietechnologie van Ecolab en het blekende en desinfecterende product Ozonit Performance. De combinatie van deze 2 vermindert de totale kosten van het wasproces, bereikt uitstekende wasresultaten bij 60°C en levert perfect gedesinfecteerd textiel.

Turbocleansafe
TURBO CLEAN & SAFE

Het Turbo Clean & Safe-programma garandeert een maximale hygiëne voor delicate stoffen, zoals kleding van patiënten in zorginstellingen en verpleeghuizen.

PERFORMANCE 40

PERformance® 40 is het eerste en enige programma dat wast en desinfecteert in commerciële wasserijen en de beste resultaten behaalt op 40°C, waardoor er dus bespaard wordt op water en energie.

Meer informatiebronnen

Overzicht COVID-19-infectiepreventie van Textile Care

Lees over maatregelen op het gebied van infectiepreventie voor COVID-19.

Person holding stack of linens
Textile Care-team helpt klanten in de wasserijbranche  tijdens moeilijke periode

Het Ecolab Textile Care-team heeft samengewerkt met wasserijklanten om programma's te implementeren die getest en gevalideerd zijn volgens de Biocidal Products Regulation (BPR), en geregistreerd zijn bij deskundige instellingen zoals het Robert Koch-instituut of de Duitse vereniging voor toegepaste hygiëne (VAH).