Nurse with towels

PERformance® 60


60°C desinfecterende oplossing voor textiel in de gezondheiszorg

Ecolab presenteert duurzame standaards voor kwaliteit, energie-efficiëntie en -besparing voor de wasserijmarkt met het PERformance® 60-programma. Dit betekent hoge kwaliteit, waterbesparing en besparing op energiekosten voor individuele wasserijen.

Het PERformance® 60-concept bestaat uit de combinatie van de emulsietechnologie van Ecolab en het blekende en desinfecterende product Ozonit Performance. De combinatie van deze 2 vermindert de totale kosten van het wasproces, bereikt uitstekende wasresultaten bij 60°C en levert perfect gedesinfecteerd textiel. PERformance® 60 biedt meer efficiëntie, bespaart water en energie, en helpt uw productiviteit te verbeteren.

Detergent vs Emulsion
Unieke formule van de emulsietechnologie

De emulsietechnologie van Ecolab is speciaal ontwikkeld om het krachtigste en meest geconcentreerde wasmiddel voor de wasserijsector te leveren.
Vanwege de innovatieve formule en specifieke productiemethode dringen de microscopische deeltjes het textiel veel dieper binnen en verwijderen het vuil effectiever dan klassieke wasmiddelen. De technologie biedt tevens uitstekende spoeleigenschappen en maakt 1 - 2 spoelstappen overbodig waardoor er bespaard wordt op watergebruik en de wasproductiviteit wordt verhoogd.
De emulsietechnologie is geschikt voor alle soorten textiel, inclusief linnengoed voor de gezondheidszorg en in een integraal deel van de PERformance® 60-oplossing.

Elis building in Nanterre
Duurzaamheid nastreven in commerciële wasserijen
Verhaal over emulsietechnologie

ELIS, ofwel Europe Linge Service, werd opgericht als familiebedrijf in 1883. Het nu internationale bedrijf dat zich richt op textiel-, hygiëne- en facilitaire diensten heeft eraan bijgedragen dat textielleasing werd geïntroduceerd in Europa, als onderdeel van een gebruikseconomie. Ecolab is er trots op dat het voor verschillende vestigingen van ELIS in Europa actief is. Door gebruik te maken van 'lean' procedures samen met onze reinigingstechnologie op emulsiebasis zorgen we voor een juiste, nauwkeurige en veilige dosering terwijl we het water- en energieverbruik verlagen. Het is een perfect voorbeeld van meer bereiken met minder...


Gerelateerde programma's

No related program pages were found.