1. Nalco Champion Home
  2. Veiligheid en duurzaamheid

Neem contact met ons op

Neem contact op

Hoofdkantoor Nalco Champion
Afdeling Bedrijfsduurzaamheid (Corporate Sustainability)
1 Ecolab place
St. Paul, MN 55102

Stuur ons uw opmerkingen en suggesties via het formulier, en ons Team voor Bedrijfsduurzaamheid, gevestigd in St. Paul, zal u helpen.

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

Het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, de gemeenschap en het milieu behoort tot onze hoogste prioriteiten. Wij bekijken de impact van onze producten op het milieu, de economie en de samenleving vanuit een holistische invalshoek. Bij alles wat we maken houden we rekening met hoe dit de efficiëntie verhoogd, het gebruik van natuurlijke hulpbronnen minimaliseert en de veiligheid bevordert. Onze duurzaamheidstrategie richt zich op innoveren, service en de resultaten die we bieden, want het zijn de exponentiële besparingen die onze oplossingen creëren die verantwoordelijk zijn voor onze grootste impact.

Ecolab's inzet voor het Goal Zero-ideaal

Van onze goal zero-belofte tot gepersonaliseerde goal zero-posters: in ons streven naar goal zero komt veiligheid altijd op de eerste plaats voor de hele Ecolab-familie.

Uur na uur, mijl na mijl
Goal Zero: een manier van leven

We werken continu aan het verbeteren van veiligheidsprocessen en -programma's en geven medewerkers de informatie en middelen om veilig te werken. Bovendien hebben alle medewerkers van Nalco Champion een intern contactpunt voor regelgevende instanties voor SH&E (Safety, Health & Environment).

300

Wereldwijde veiligheidkampioenen

17

Miljoen gewerkte uren

139

Miljoen gereden mijl

3250

Voltooide chauffeurstraining