1. Nalco Champion Home
 2. Bedrijfstakken die wij bedienen
DEPENDABLEPROBLEMSOLVERSPARTNERSjpg

Toonaangevende technologie, cruciale expertise en een onovertroffen reikwijdte

Wij zijn Nalco Champion, een Ecolab-onderneming. We voorspellen, diagnosticeren en lossen complexe uitdagingen op in ieder deel van de stroomopwaartse, midstroomse en stroomafwaartse processen in de olie- en gaswaardeketen. Van reservoir tot de raffinaderij bieden we wereldwijd chemische oplossingen en diensten ter plaatse met de meest uitgebreide, geoptimaliseerde en technisch geavanceerde en gespecialiseerde portfolio's van de industrie.

Neem contact met ons op

TELEFONISCH CONTACT

Nalco Champion, wereldwijd hoofdkantoor
11177 S. Stadium Drive
Sugar Land, TX 77478

Nalco Champion Klantenservice
Telefoon: 1-877-288-3512
Fax: 1-877-288-3513 
E-mail: nes.keyaccounts.na@nalco.com

Indien u extra informatie wilt over de producten en diensten van Nalco Champion kunt u het formulier invullen. Een vertegenwoordiger van Nalco Champion zal dan contact met u opnemen. Wilt u meer weten over carrièremogelijkheden? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Indien u extra informatie wilt over de producten en diensten van Nalco Champion hoeft u alleen het formulier hieronder in te vullen. Een vertegenwoordiger van Nalco Champion zal dan contact met u opnemen. Wilt u meer weten over carrièremogelijkheden? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Contact
Maximaal 255 tekens

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

Bedrijfstakken die wij bedienen

Nalco Champion Energy Exploration & Production
Energie-exploratie en -productie

We leveren veilige, duurzame chemische programma's en diensten die de productie maximaliseren, het watergebruik optimaliseren en complexe uitdagingen overwinnen in 's werelds ingewikkeldste energiemarkten.

Behoud van integriteit van bedrijfsactiva, verzekering van een ononderbroken werkstroom, productiemaximalisatie en waterbeheer zijn van cruciaal belang voor het succes van onze klanten. Door langdurige samenwerkingen lossen we de uitdagingen op die impact hebben op de productie en winst.

Bedrijfstakken die wij bedienen:

 • Conventionele productie
 • Diep en ultradiep water
 • Zware olie
 • Oliezanden
 • Schalie
 • Noordpoolgebied

 


Nalco Champion Oil & Gas Midstream
Midstreamsector olie en gas

Ons NACE-geaccrediteerde en OQ-gecertificeerde pijplijn-personeel zetten zich in om klanten te helpen om de betrouwbaarheid van hun midstroomse olie- en gasinfrastructuur te behouden.

We ondersteunen de integriteit van bedrijfsactiva voor meer dan 10.000 mijl (16.000 km) pijplijn van klanten verspreid over Noord-Amerika met toegewijd personeel, apparatuur en technologie. Voordat we benodigde oplossingen implementeren, maken we modellen voor gas- en vloeistofstromen en GIS-kaarten voor corrosie en hydraten, inclusief hydrotesten en beitsen.

 Bedrijfstakken die wij bedienen:

 • Gasverwerking
 • Pijplijnen
Nalco Champion Refining
Raffinage, additieven voor brandstoffen en petrochemie

We zijn wereldleider in behandelingen voor olieraffinageprocessen, petrochemische processen en waterzuivering. Hiervoor bieden we complete en duurzame oplossingen.

Onze aanpak voor raffinageprocessen bestaat uit een totaalbehandeling. Het is een combinatie van geavanceerde technologie, toegewijde RD&E, ervaren ingenieurs en een wereldwijd netwerk van technische consultants in de industrie. Onze holistische methodologie heeft geresulteerd in innovaties zoals het 3D TRASAR-programma: een toonaangevende waterzuiveringstechnologie die veranderende procesparameters detecteert en dan voor het juiste corrigerende behandelprogramma zorgt.

 Bedrijfstakken die wij bedienen:

 • Brandstofadditieven
 • Petrochemicaliën
 • Raffinaderijen

Een verantwoordelijke benadering

Ons doel is om een verantwoordelijke beheerder te zijn van de hulpbronnen en processen die u nodig heeft om uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Ons wereldwijde beleid op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, het milieu en veiligheid stemt overeen met de respectievelijke nationale en internationale regelgeving en tonen aan hoezeer we toegewijd zijn aan onze medewerkers, klanten en gemeenschappen over de hele wereld.