1. Nalco Champion Home
  2. Bedrijfstakken die wij bedienen
DEPENDABLEPROBLEMSOLVERSPARTNERSjpg

Toonaangevende technologie, cruciale expertise en een onovertroffen reikwijdte

Wij zijn Nalco Champion, een Ecolab-onderneming. We voorspellen, diagnosticeren en lossen complexe uitdagingen op in ieder deel van de stroomopwaartse, midstroomse en stroomafwaartse processen in de olie- en gaswaardeketen. Van reservoir tot de raffinaderij bieden we wereldwijd chemische oplossingen en diensten ter plaatse met de meest uitgebreide, geoptimaliseerde en technisch geavanceerde en gespecialiseerde portfolio's van de industrie.

Bedrijfstakken die wij bedienen

Nalco Champion Oil & Gas Midstream
Midstreamsector olie en gas

Ons NACE-geaccrediteerde en OQ-gecertificeerde pijplijn-personeel zetten zich in om klanten te helpen om de betrouwbaarheid van hun midstroomse olie- en gasinfrastructuur te behouden.

We ondersteunen de integriteit van bedrijfsactiva voor meer dan 10.000 mijl (16.000 km) pijplijn van klanten verspreid over Noord-Amerika met toegewijd personeel, apparatuur en technologie. Voordat we benodigde oplossingen implementeren, maken we modellen voor gas- en vloeistofstromen en GIS-kaarten voor corrosie en hydraten, inclusief hydrotesten en beitsen.

 Bedrijfstakken die wij bedienen:

  • Gasverwerking
  • Pijplijnen
Nalco Champion Energy Exploration & Production
Energie-exploratie en -productie

We leveren veilige, duurzame chemische programma's en diensten die de productie maximaliseren, het watergebruik optimaliseren en complexe uitdagingen overwinnen in 's werelds ingewikkeldste energiemarkten.

Behoud van integriteit van bedrijfsactiva, verzekering van een ononderbroken werkstroom, productiemaximalisatie en waterbeheer zijn van cruciaal belang voor het succes van onze klanten. Door langdurige samenwerkingen lossen we de uitdagingen op die impact hebben op de productie en winst.

Bedrijfstakken die wij bedienen:

  • Conventionele productie
  • Diep en ultradiep water
  • Zware olie
  • Oliezanden
  • Schalie
  • Noordpoolgebied

 


Een verantwoordelijke benadering

Ons doel is om een verantwoordelijke beheerder te zijn van de hulpbronnen en processen die u nodig heeft om uw bedrijfsactiviteiten uit te voeren. Ons wereldwijde beleid op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, het milieu en veiligheid stemt overeen met de respectievelijke nationale en internationale regelgeving en tonen aan hoezeer we toegewijd zijn aan onze medewerkers, klanten en gemeenschappen over de hele wereld.