1. Nalco Champion Home
  2. Expertise en innovatie

Expertise en innovatie

Onze baanbrekende technologieën en innovatieve programma's gecombineerd met de ervaring en het inzicht van de beste wetenschappers en onderzoekers binnen de industrie veranderen de olie- en gasindustrie. Onze mensen doen ontdekkingen die uw productiviteit vergroten en verbeteren, terwijl de productiekosten worden verlaagd in elk onderdeel van de stroomopwaartse, midstroomse en stroomafwaartse olie- en gaswaardeketen. Wij zijn daar waar u ons nodig heeft en wanneer u ons nodig heeft en helpen olie- en gasbedrijven meer energie op te wekken met minder hulpbronnen.

Ons wereldwijde competenties op het gebied van RD&E

Nalco Champion's RD&E maakt het mogelijk oplossingen en diensten te ontwikkelen die problemen in de levenscyclus van olie en gas kunnen voorspellen, voorkomen en oplossen.

Image5
Innovatie indexeren

Nalco Champion is constant aan het innoveren en evalueren en verlegt de grenzen van onderzoek, ontwikkeling en techniek. De vitaliteitsindex is goed maar onze productieresultaten zijn nog indrukwekkender.

Image6
Veiligheid op de eerste plaats

Onze inspanningen binnen RD&E zorgen ervoor dat we de complexiteit kunnen verminderen, logistiek kunnen stroomlijnen en milieukenmerken kunnen verbeteren voor boor- en stimulatiewerkzaamheden, olieveldproductie en -raffinage, brandstofadditieven en petrochemische processen.

Doelgerichte en proactieve RD&E

Nalco Champion's chemische en mechanische innovatie zijn zowel praktisch als proactief.
Hierdoor kunnen we de uitdagingen van vandaag aanpakken en tegelijkertijd anticiperen op de oplossingen voor morgen.

1000

Actieve industriële octrooien

450

RD&E-medewerkers wereldwijd

10

Wereldwijde technologiecentra

1600

RD&E-professionals