1. Nalco Champion Home
  2. Over ons
  3. Onze bedrijfstakken

Onze bedrijfstakken

Van reservoir tot de raffinaderij; onze bedrijven vinden oplossingen voor de moeilijkste uitdagingen op het gebied van energie. Hoewel de mensen van Nalco Champion, Quantum, UltraFab en WellChem niet allemaal hetzelfde uniform dragen, verschillend gereedschap gebruiken en de naam op hun vrachtwagens anders is, zetten ze zich gemeenschappelijk in om de consistente ervaring te leveren waar de wereldwijde leiders op het gebied van energie om vragen.

Neem contact met ons op

TELEFONISCH CONTACT

Nalco Champion, wereldwijd hoofdkantoor
11177 S. Stadium Drive
Sugar Land, TX 77478

Nalco Champion Klantenservice
Telefoon: 1-877-288-3512
Fax: 1-877-288-3513 
E-mail: nes.keyaccounts.na@nalco.com

Indien u extra informatie wilt over de producten en diensten van Nalco Champion kunt u het formulier invullen. Een vertegenwoordiger van Nalco Champion zal dan contact met u opnemen. Wilt u meer weten over carrièremogelijkheden? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Indien u extra informatie wilt over de producten en diensten van Nalco Champion hoeft u alleen het formulier hieronder in te vullen. Een vertegenwoordiger van Nalco Champion zal dan contact met u opnemen. Wilt u meer weten over carrièremogelijkheden? Ga dan naar de pagina Vacatures.

Contact
Maximaal 255 tekens

Zorgen over gegevensbescherming? Bekijk ons privacybeleid.

 

Nalco Champion

Nalco Champion, een Ecolab-onderneming, biedt veilige en duurzame chemische programma's en services voor stroomopwaarts en midstroomse olie- en gasraffinaderijen en petrochemische activiteiten. Door middel van probleemoplossing ter plaatse en het toepassen van innovatieve technologieën maximaliseren we de productie, optimaliseren we watergebruik en vinden we oplossingen voor complexe uitdagingen in 's werelds moeilijkste energiemarkten.

Quantum Technical Services

Quantum Technical Services biedt diagnostiek, probleemoplossing en adviesdiensten voor de industriële markt.

Ultrafab

UltraFab ontwerpt en produceert compacte, modulaire, om maat gemaakte H2S mitigatiesystemen die geautomatiseerd zijn voor effectieve behandeling zonder dure overdosering van chemicaliën.