Taking energy further™

Nalco Champion, een Ecolab-onderneming, biedt veilige en duurzame chemische programma's en services voor de upstream en midstream olie- en gasindustrie. Door middel van probleemoplossing ter plaatse en het toepassen van innovatieve technologieën maximaliseren we de productie, optimaliseren we watergebruik en vinden we oplossingen voor complexe uitdagingen in 's werelds moeilijkste energiemarkten.

1LeadingTechnology
Toonaangevende technologie

Een uitgebreide portfolio met toonaangevende producten en toepassingstechnologieën

2EssentialExpertise
Cruciale expertise

Expertise en vindingrijkheid die u helpt in te springen op de energiebehoeften wereldwijd

3UnmatchedReach
Onovertroffen bereik

Een ongeëvenaarde wereldwijde reikwijdte met uitzonderlijke, persoonlijk geleverde service

Waar u ons nodig heeft,
wanneer u ons nodig heeft.

We leveren gerichte chemische ervaring en ondersteuning met lokale meerwaarde voor de upstream en midstream olie- en gasindustrie. Met onze wereldwijde infrastructuur leveren we expertise en ondersteuning daar waar het nodig is.

titel

Over Nalco Champion

8000

Medewerkers

4000

Salesmedewerkers en onderhoudstechnici

1800

Specialisten op het gebied van toeleveringsketens

160

Landen waarmee we werken

VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

We zijn een 'nul schadeorganisatie': we streven naar nul ongevallen, nul incidenten en nul milieuontladingen. Het beschermen van de omgeving, gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en de gemeenschap waar we wonen en werken, behoort tot onze hoogste prioriteiten.

EXPERTISE EN INNOVATIE

Nalco Champion lost de meest complexe uitdagingen op in de wereldwijde energie-industrie die steeds moeilijkere en onconventionelere grenzen opzoekt. Ons wereldwijde RD&E-netwerk en de ervaring en het vooruitziende blik van de beste wetenschappers en onderzoekers transformeren de olie- en gasindustrie.